Bebek Beslenmesi 5 aylık bebek-meyve suları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar bebeğim 5 aylık,sağlık ocağında ,az az meyve sularından verebilirsin dediler ,bikaç gündür elma suyu veriyorum bi öğlen bi akşam 3-4 çay kaşığı,normalde günde 1 sefer hatta 2 günde 1 sefer kaka yapıyodu,ama 2 gündür günde 3 sefer yapıyo normal mi bu durum,ek gıdalara geçişte oluyo mu böyle şeyler,2 gündür uyku düzenide değişti,acaba akşam vermesem mi bununla ilgisi var mı bu durumun

bağırsakları hareketlendiği için gece uyuyamıyor olabilir akşam verme bence de.kakası normal mi ishal değil dimi?
meyvesuları bende de sık tuvalet ihtiyacı doğurur ama bebeğe etkisi nedir bilemem.bence 1 ay daha bekleseydin keşke 6 aydan sonra başlardın

doğru diyosun akşam vermeyim ben,öğlen veriyim,ya ne biliyim beraber doğum yaptığımız bütün arkadaşlarım başladı,hemşirede başla deyince yavaş yavaş başlayım dedim,ama akşam vermekle hata yaptım sanırım,yok ishal değil,aslında normaldede bebekler günde 2-3 sefer yapıyolar sanırım,bizimki hep günde 1 yada 2 günde 1 yapıyodu,normale mi dönüyo acaba anlayamadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…