5 aylık bebek kilosu

Siz beni yanlis anladınız bence.Ben sizi çok iyi anlıyorum doktor öyle dediyse tabi üzülür insan.Ben de mamaya başla demediginin farkindayim.Herkes ısrarla bunu yazmış bana.Ben bunu bi kk genellemesi olarak söyledim.Herkes mamaya düşman burda.Ek gıdaya başlayın dediyse başlanmalı tabiki.Ek gıda işi tadım oluyo bu aylarda kilo alımına ciddi bi katkisi olacağını sanmam.Ama mama evet kilo aldırır. Bunu da bu danışın hekiminize.Cok çeşitli markalar var piyasada.Birinden birini eminim begenicektir.Saglikla büyütün bebeğinizi

Çok teşekkür ederim gayet iyi açıklamışsınız beni de anlamışsınız özetlediniz durumumu
Tabiki de anlarım aynı yollardan dizlerim kalbim kanaya kanaya geçtim . Anlatayım da mutlu ol oğlum 4 aylık filandı pandemi yeni patlamıştı tam doktora gittik kontrole doktor kg alımı yavaşlamış mama takviyesi yapman lazım vs dedi ama nasıl panik ( meğer adam hep böyle saçmaymış sonradan anladım ) gittik koşa koşa biberon mama sandık ki eve gelince hemen mama içecek . Tabiki öyle olmadı mamayı almadı . Birkaç gün boyunca piyasadaki tüm markaları denedik olmadı . Doktoru aradım anlattım dedi ki yani niye böyle panik yaptın ki içmese de olurdu öyle kötü değildi ki . Ben şoka girdim çünkü ofisinde öyle konuşmamıştı . O arada ben çocuk mama almıyor diye üzüntümden sütüm azaldı Allahım yarabbim o günleri unutmak istiyorum ama durup dururken aklıma geliyor of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…