• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebeğimin bademciği şişmiş

ezgiialbs

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
58
7
6
24
Kızlar merhabalar bebeğimin bir haftadır öksürüğü var ıhlamur içirdim, sarımsağı ezdim zeytinyağı ile birlikte gece yatmadan ayaklarına sürdüm ama bir hafadır hiç azalmadı öksürüğü. Sık sık da emziriyorum bugün doktora götürdüm bademcikleri şişmiş dedi nadir görülür bu bebeklerde dedi ve beni de ürküttü bu durum. İlaç kullanmak istemiyorum evde geçirebileceğim bitkisel bi tarif bileniniz varsa yardım edin lütfen şimdiden teşekkür ederim

5 aylık bebeğe ıhlamur verilir mi bilemedim
Benim kızım 4 bucuk yaşındayken ben birkaç defa ıhlamur vermeme rağmen karaciğer değerleri yüksek cikmisti doktor verme demisti

Kızlar merhabalar bebeğimin bir haftadır öksürüğü var ıhlamur içirdim, sarımsağı ezdim zeytinyağı ile birlikte gece yatmadan ayaklarına sürdüm ama bir hafadır hiç azalmadı öksürüğü. Sık sık da emziriyorum bugün doktora götürdüm bademcikleri şişmiş dedi nadir görülür bu bebeklerde dedi ve beni de ürküttü bu durum. İlaç kullanmak istemiyorum evde geçirebileceğim bitkisel bi tarif bileniniz varsa yardım edin lütfen şimdiden teşekkür ederim
Taze zencefil bir ceviz kadar rendeleyip, suyunu sıkın bir. Çay kaşığı kadar zencefil suyuna evde olan herhangi bir meyvenin suyunu da katıp bir tatlı kaşığı içirin derim ancak bebek 5 aylık çok acı gelirrmi bilemedim. Ama taze zencefil kadar iyi gelen birşey yok benim bildiğim. Şifa olsun, inşaallah.

Bebeğe değil de emzirdiğiniz için siz tüketseniz iyi olur. Sarımsakları ezip balla ya da yoğurtla ama bolca sarımsak günde 3 4 defa yutun mide sorununuz yoksa ve sık sık bebeğinizi emzirin. İnstagramda görmüştüm

Bebeğe değil de emzirdiğiniz için siz tüketseniz iyi olur. Sarımsakları ezip balla ya da yoğurtla ama bolca sarımsak günde 3 4 defa yutun mide sorununuz yoksa ve sık sık bebeğinizi emzirin. İnstagramda görmüştüm
Kimyon ve nane kaynat hem bebeye içir hem kendin iç karın ağrısı grip gaza iyi gelir bebeyin göğsünü boğazını zeytin yağıyla yağla dut pekmezi hastalık için birebirdir bi zararı olacağını zannetmiyorum

Son düzenleme:
İlaçları kullanın. Ciddi bir salgın var çocuklar ve bebekler arasında bitkisel olarak çözelecek gibi değil.

5 aylık bebeğe kendi kafanızdan koca karı ilaçları vermeyi kesip doktor ne verdiyse onları kullanmanız gerekiyor. Çocuğu daha beter ağır hasta yapacaksınız

Kimse bebeğimi benden daha çok düşünemez emin ol antibiyotik çokmu iyi daha küçücük bebeğe?
Antibiyotiksiz nasıl geçirmeyi düşünüyorsun acaba ? Daha ek gıda almayan bebeğe aklınıza gelen şeyleri veremezsiniz biraz mantıklı olun

İlaçları kullanın, kızlarım ve bende hasta olduk. Doktorun verdiği ilaçları kullandım.
Onlar daha bebek, doktor ilaç veriyorsa vardır bir bildiği.

ılac zararlı dıyıp otla kurle bebege daha fazla zarar verme olasılıgın da var tabi. sımdı ver desem bı corba bı yemek daha ek gıdaya gecmedı dersın .:) e caylar otlar bunyesıne agır yada yanlıs degıl mı? enfeksıyon vardır bogazında da yazık. 3 gunde ıyılesecegıne surunuyor boyle ...

Ek gıdaya başladık biz. Ayrıca ıhlamurun ne gibi zararı olabilir bardak bardak içirmiyorum bikaç çay kaşığı sadece
Birkaç çay kaşığı Versen ne olacak ki gerçekten soruyorum sana . Boğazı şişmiş ya iltihap olmuş yani o bebeğin nasıl başı ağrıyordur yazık günah yani . Bak ben 30 yaşındayım ve boğazım şişse doktora gitmezsem iltihap geçmiyor geçmez zaten yani . Bu sefer crp yükselir doktor hastaneye yatırır haberin olsun

Arkadaşlara kızmışsınız ama doktorunuzu dinleyin bazen ne yazık ki bitkiler çözüm olamıyor sizin durumunuzda epey ilerlemiş bir de bitki çayları karışım gibi şeyleri henüz ek gıdaya başlamamamışken bebeğinize vermeyin. Geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatır miniğiniz❤️

Bu şekilde farkedilmeyen gribal mikrop ile kalp nakline giden kartal bebeği hiç duymadınız mi?
Günlerdir ilacla sürünüyorum yazık günah o çocuğa dili yok, canı acıyor ilaçları verin kalbine giderse görürsünüz dünya kaç bucak hangi ilaç iyi geliyor gelmiyor
Ihlamur ile zencefil ile olacak iş değil ztn 5 aylık bebeğe zencefil ilaç değil yapmayin

Back