- 3 Ağustos 2022
- 75
- 88
- 30
-
- Konu Sahibi caglayankara
Tetagil doktorumuz önermişti kullanıyoruz zaten yine de teşekkür ederimAltta yatan başka sebep yoksa ve doktorunuzda öneriyorsa tetagille atlatmıştık biz ilk çocuğumda o gece çığlıklarını
Eki Görüntüle 3302407
Bugün dışardaydık tüm gün uyudu uyandı kuzeninin doğum gününe gittik orda herkese gülücükler eve geldi uyuyordu yine bi çığlıkla başladı tekrar gündüz uykuları rahat ama gece ne oluyor anlamıyorum. İnanın şuan bebek arabasıyla evin içinde gezdiriyorum sakinleşsin diye bir sürü de ağladım sinirlerim bozuldu. ne yapacağımı şaşırdımBenim bebegim 2.5 aylik. Dün ilk defa iki kere çiglikla uyandigini gordum. Resmen sanki kabus gorup uyaniyor. Demek ki oluyormuş çocuklarda. Tekrarlarsa bugun de doktora danişicam bakalim nasil onlerim. Çok guzel uyuyorken tüm uykusu kaçiyor hayret içinde gozlerini kocaman açip ağliyor(
Yani kaşıyorum tetagil kullanıyorum soğuk dişlik veriyorum meyve püresi vetiyorum soğuk gündüz hiç sıkıntı yok dediğim gibi 9dan sonra bişey oluyo çocuğaAteşi olmasa bile damakları sızlar ve rahatsız hissediyordur.. Diş ağrısı çektiniz mi bilmem dişin en yoğun ağrısını gece yaşıyoruz.. Birde bebeği düşünün, kıyamam
Birde kaç kere veriyorsunuzTetagil doktorumuz önermişti kullanıyoruz zaten yine de teşekkür ederim
Bugün dışardaydık tüm gün uyudu uyandı kuzeninin doğum gününe gittik orda herkese gülücükler eve geldi uyuyordu yine bi çığlıkla başladı tekrar gündüz uykuları rahat ama gece ne oluyor anlamıyorum. İnanın şuan bebek arabasıyla evin içinde gezdiriyorum sakinleşsin diye bir sürü de ağladım sinirlerim bozuldu. ne yapacağımı şaşırdım
tüm gün uyuması kaç saat? Çok uyuyor olabil
En fazla 4-5 saat uyuyor günde o da sabah ve öğleden sonra olmak üzere rutini hep aynıtüm gün uyuması kaç saat? Çok uyuyor olabilir mi?
Bu videoyu izlerseniz sorunuza cevap bulabilirsiniz bence çiğliklar dişle alakalidir buyuk ihtimalBugün dışardaydık tüm gün uyudu uyandı kuzeninin doğum gününe gittik orda herkese gülücükler eve geldi uyuyordu yine bi çığlıkla başladı tekrar gündüz uykuları rahat ama gece ne oluyor anlamıyorum. İnanın şuan bebek arabasıyla evin içinde gezdiriyorum sakinleşsin diye bir sürü de ağladım sinirlerim bozuldu. ne yapacağımı şaşırdım