Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 5 aylık bebeğim uyumuyor

Zuriye

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
9
-30
1
46
Merhaba hanımlar 5 buçuk aylık kızım var gündüz en fazla yarım saat uyuyor gecede neredeyse saat başı saatte kalkıyor. Herşeyi denedim ama hiçbiri fayda etmiyor. Dua okuyorum rezene çayı verdim anason çayı verdim ama olmadı uyumuyor. Artık ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta. Başka ne yapabilirim. Bir damla var bay bay nayt nasıl acaba verebilirimiyim bebeğe versem işe yararmı

Yeterince doyduğundan emin misiniz? Doymadigi için uyumuyor ve uyusa da sürekli kalkıyor olabilir.

Mama verip doyursamda aynı fark etmiyor
Hep mi böyleydi yoksa şu sıralar mı böyle peki? Benim kızım da ara ara böyle oluyor hatta düne kadar böyleydi, Allah'tan bu gece biraz uyudu da ben de dinlendim biraz. Sizi çok iyi anlıyorum sakin kalıp ihtiyaçlarını gidermeye çalışın elbet düzene girecektir

Şu sıralar böyle. Önceleri gece emiyor uyuyordu en fazla iki defa uyanıyordu şimdi daha sık uyanıyor. Gündüz uykusu en baştan beri yok. İnşallah düzelir. Teşekkür ederim

Şu sıralar böyle. Önceleri gece emiyor uyuyordu en fazla iki defa uyanıyordu şimdi daha sık uyanıyor. Gündüz uykusu en baştan beri yok. İnşallah düzelir. Teşekkür ederim
Atak döneminde olabilir o zaman baktınız mı hiç ? İnşallah çok sürmeden düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…