• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebeğim manada içmiyorkafayı yicem artık yardimmm

Siners3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
10
6
6
30
Merhaba arkadaşlar bebegim 5 aylık 2 ay anne sutu verebildim sonra stresten depresyon dan sütüm kesildi neyse sadece oğluma mama veriyorsm 3 saatte bı içiyordu 125cc sonra doymadiginj fark ettim 150 CC yaptım bi hafta önce geceleri. De 180 cc iciyordu az az da meyve tatriyordum 3 gundur 6 saat içmediği oluyor bende mamayi uykuya daldıktan sonra icirmye cabaliyorm yarm yamalak içiyor diliyle itiyor gündüz zaten hiç birşey içmek istemiyor neden böyle olabilir?moralim bozuk zaten zayıf bı bebekti kilo almicak sağlığından olcak çok korkuyorm ağlıyorum sinirimdn tecrübeszm tek başıma bakmaya çalışıyorum yardım edin akıl verin bu arada idrar yolu enfeksiyonu yok keyfi gayet yerinde neden boyleoglum yardım edin

125 cc ye mi dusurseniz tekrar tadını mi beğenmiyor acaba yoksa dilimi yara kızarıklık var mı dilinde benimde kızım 6 aylıkken diliyle itiyordu tabi ben bilmiyorum anlamıyordum doktora getirdim dili yaraymis bi bakın eğer o değilse anne sutunu ozluyordur

Dikkat edicem uyanonca bakacam teşekkür ederim 125 icince sanki doymuyor gibi oluyor ama onu da demicen çok sağolun

burnu tıkalı olabilir eczaneden serum fizyolojik alıp yapabilirsiniz. benimki de bazen iştahsız oluyor bunu yapınca nispeten daha iyi yiyor.
geçicidir caninizi sıkmayın böyle dönemler olabiliyor.
diş sıkıntısı olduğunda iştahsız olabiliyorlar, dis kasiyici ya da salatalık havuç verebilirsiniz dikkat ederek.
çözüm bulamazsaniz da mutlaka doktora sorun bence

Ek gıdaya meyve ile başlamayın. Meyvenin şekerli tadını alan çocuk diğer ek gıdaları reddeder. Meyve en son. Mamadan yoğurt mayalayabilirsiniz.

burnu tıkalı olabilir eczaneden serum fizyolojik alıp yapabilirsiniz. benimki de bazen iştahsız oluyor bunu yapınca nispeten daha iyi yiyor.
geçicidir caninizi sıkmayın böyle dönemler olabiliyor.
diş sıkıntısı olduğunda iştahsız olabiliyorlar, dis kasiyici ya da salatalık havuç verebilirsiniz dikkat ederek.
çözüm bulamazsaniz da mutlaka doktora sorun bence
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için burnunu açıyorum bı sknti yok kulağıyla çok oynuyor belki dış belirtisidir 4 gün sonra 6 aylık olcack

benim doktorum günlük sütten yoğurt mayala, sonra ondan alacağın mayayla bebeğine mamadan ya da anne sütünden yoğurt mayalayabilirsin demisti

Biberon degisikligi yapin. Yegenim de ayni donem ayni sekilde davrandi. Cesitt cesit biberon aldik. En sonunda markette satilan malum marka biberonda huzur bulduk :)

Biberon degisikligi yapin. Yegenim de ayni donem ayni sekilde davrandi. Cesitt cesit biberon aldik. En sonunda markette satilan malum marka biberonda huzur bulduk :)
Bu zamana kadar seviyordu ama bunuda denicem inşallah.duzelsinde herşeyi yapabilirim

Henüz gidemedim eşim görevde asker..ben Ankara'da yaşıyorum hiç bı yere çıkamıyorm tek başıma bilmiyorum ancak eşim gelince gidebilrm doktora
Klişe olacak ama ,sora sora bağdat bulunur. Eşin sürekli uzakta olacak ,bence kendi işini kendin halledebilirsin, her konuda ..

Back