Bebek Beslenmesi 5 aylık bebegim grip bagışıklıgını güçlendirmek istiyorum YARDIM.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selincik33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
24
0
86
İçel Mersin
selam arkadaşlar 5 aylık bebeişim bayramda grip oldu
doktora götürdük antbyotik vs vs verdi
ama sadece ilacla olmuyor
çocuk ilacı içince sersemliyor
bebegimin bağışığını nasıl güçlendirebilirim
anne sütü alıyor ek olarak ne vermeliyim
bir an önce şu gribi atlatsın istiyorum ilaç vermk istemiyorum
kaşık maması yapıyorum önce severdi şimdi agzına almıyor arada meyve sularından içiriyorum ama onlarıda istemiyor
ve sizler bebeginiz odasını nasıl nemlendırıyorsunuz
grip oldugu için brnu tıkanıyor nefes almakta zoruluk çekiyor şimdiden tşkrler ..

ben chicconun soğuk buhar makinesini kullanmaya başladım benimde kızımın burnu tıkalı bayramın 3. gününden beri. Makineyi kullanmaya başladığımızdan beri rahatladı birde burnuna sürekli serumfizyolojik damlatıyoruz. Pekmez vermeye başladım ek olarak birde meyve püresine nar suyu ekliyorum c vitamini alsın diye.Bu arada çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız

Son düzenleme:
5 aylık bebege sadece grip diye antibiyotik mi verdi doktor, benim ikizlerim 11 aylık kac kere grip oldular hiç antibiyotik kullanmadık 3-4 güne gecti hep,, sadece calpol ve prospan diye surup veriyorum... serumfizyolojik damlatıyoruz otri bebe ile de burnunu temizliyoruz...
tavsiye ederim bi araştır....
benım doktorum prof ve ilaç kullanmaya cok karşı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…