5 aylık bebeğe yeşil soğan veren varmı acil yardımcı olur musunuz

Leyla_ileyla8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
53
9
6
25
Bi çok kişi öneriyor ama kaç aylık en verdiniz bebeğim diş çıkarıyor çok huysuz önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım uyumuyor sürekli ağlıyor

Bi çok kişi öneriyor ama kaç aylık en verdiniz bebeğim diş çıkarıyor çok huysuz önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım uyumuyor sürekli ağlıyor
Verebilirsiniz
Doktorunuza sorun tabı ama.
Bızim dememizle bide cocuk reflu olmasın

Ek gıdaya başladınız mı? bir de yeşil soğanın asiditesi yüksek demişti benim doktorum pek onermemisti acikcasi

Ek gıdaya başladınız mı? bir de yeşil soğanın asiditesi yüksek demişti benim doktorum pek onermemisti acikcasi
Ek gıda olarak pek bişey vermiyorum arada elma püresi yediriyorum anne sütü alıyor biberon sevmiyor mama falan da sevmiyor ben bu meyve süzgeç emzik var verirsem öyle vermeyi düşünüyorum dişi kaşındığı için havuçta versem doğrumu düşünüyorum bilmiyorum

Bence doktorunuza danışın. O meyve süzgeçlerini pek önermiyorlar çünkü amaç bebeğin emme hareketinin değil çiğneme hareketinin desteklenmesi diye biliyorum. Ben aldım bu arada içine soğuk karpuz falan koyuyorum. Ancak havuç çok sert bir gıda bence tıklayabilir. Bebeklerde blw de avokado direk veriliyor eline bildiğim kadariyla, eliyle ezebileceği kıvamda olmalı diye biliyorum. Bence eline her şeyi vermeyin Allah korusun boğazına kaçar tıkanır. Sulu diş kaşıyıcılar var ya onlardan da alabilirsiniz ve ekstra onlari da buzdolabına koyabilirsiniz soğuk soğuk rahatlatır. Tetagil diş tozu var, ona da bir bakın isterseniz. Yine de doktorunuza danışın, sonuçta her bebek kendine has, belirli gelişim evreleri farklı. Sonuçta sizin bebeğiniz neye ne kadar adaptif ben bilemem.

Benim bildiğim 6 ay öncesi sadece anne sütü veya formül mama öneriliyor. Ben olsam diş kaşıyıcıdan devam ederdim tahminen. Yine de ebeye veya doktora sormakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…