Şuan uzun araştırmalar sonucunda bir dolu vitamin desteği aldım bu ay başlayacağım kullanmaya herseyimiz normal sperm hormon değerlerim amh ama bir yıldır olmadı fsh biraz düşük buda yumurta kalitesizliği olabiliyormus. Bunun için yumurta güçlendirici Solgar multivitamin 2000 olan yine Solgar Q10 Qenzim 100 mg olanı aldım o daha uygundu diye. D vitaminim düşük buda baya önemliymiş gebelik için 2000 mg d vitamini başladım. Folik asit olarak Solgar folat kullanıyordum bitene kadar yine kullanacağım bunu mutlaka kullanmak gerekiyor gebelikten 3 ay önce başlamak lazım zaten bu bitince Solgar multivitaminin içinde folik asit olduğu için ekstra kullanmayacağım. Artı olarak OMEGA 3 için krilom OMEGA aldım en iyisi bu. Birde trenyoldan 170 TL'ye arı sütü bal polen propolis karışımı aldm. Bunlar benim araştırmalarım sonucunda edindgm bilgi ve kararlarım. Bir üç ay da bu sekilde deneyeceğim. Bende polikistik over yok o olsaydı inofolic combi kullanacaktm ama içinde yüksek inositol olduğu için polikistik over olmayanlara uygun değil.