5 Ayda Kilo Alımı Sürekli Kilo Artışı Normalmi Yardımcı Olun Kızlar

balciiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
6
1
26
merhaba kızlar 18+3 günlüğüz. 18 haftaya kadar kilom 54 sadece 2 kilo aldım 56 oldum fakat karnimdan çok basenlere ve göğüslere gitti şuan da tatile geldim 56.4 geldiğimde tatilde şuan 58 akşamları sabahları da 57 çıkıyorum bu kilo dengesizliği normalmi yada tartidan kaynaklimi bilmiyorum ama 2 kilo alış veris bu süreçte normalmi sizdede olan varmı. 5 aya kadar 4/5 kilo alımı normalmi vücut kitleme göre normal kiloyla hamile kaldım. Erkek bebek olmasına nazaran basenlere kilo gitmesi normalmi yada daha büyür mü bilmiyorum. Biraz ekmeği kaçırdım ama yinede 2 gün içinde 2 kilo almak yediklerimden ötürü mü bilmiyorum birde bu 5 aya kadar alınan kilolar anneye mı kalıyor bebeğe etki ediyormu merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba kızlar 18+3 günlüğüz. 18 haftaya kadar kilom 54 sadece 2 kilo aldım 56 oldum fakat karnimdan çok basenlere ve göğüslere gitti şuan da tatile geldim 56.4 geldiğimde tatilde şuan 58 akşamları sabahları da 57 çıkıyorum bu kilo dengesizliği normalmi yada tartidan kaynaklimi bilmiyorum ama 2 kilo alış veris bu süreçte normalmi sizdede olan varmı. 5 aya kadar 4/5 kilo alımı normalmi vücut kitleme göre normal kiloyla hamile kaldım. Erkek bebek olmasına nazaran basenlere kilo gitmesi normalmi yada daha büyür mü bilmiyorum. Biraz ekmeği kaçırdım ama yinede 2 gün içinde 2 kilo almak yediklerimden ötürü mü bilmiyorum birde bu 5 aya kadar alınan kilolar anneye mı kalıyor bebeğe etki ediyormu merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.
Vücudun bebeği taşıması için biraz büyümesi lazım ve doğum için de kalça büyümesi gerekiyor. Şu an beden her şekilde doğuma hazırlık yapıyor canım. Kilo bende şöyle oldu. İlk aylar çok aldım. Son bir aydır hiç kilo almadim. 26 haftalık hamileyim. Totalde de 8 kilo aldım. Doğuma kadar 10-15 arası normal görünüyor da ekmeğe çok yüklenme bence. O çok kilo yapıyor. Bir de bol su. O da kilo alımını dengeliyor ☺️ benim bir arkadaş toplamda 17 kilo aldı ve fazlasıyla verdi. Doğum sonrası da yediğine dikkat edersen verirsin.

çok teşekkür ederim canım ben bence ekmeği tamamen keseyim makarnayida aynı şekilde
Bence kesmeyin, çok çok az yiyin. Ben normalde yediklerime dikkat ederim. Buna rağmen 26.haftada şekerim sınırın biraz üstünde çıktı. Diyetisyen bana menü hazırlarken ekmek ve türevlerini yazmayabilirsiniz aramam dedim. Olur mu hiç yemediğiniz için yükselmiş şekeriniz zaten dedi. Şimdi günde 2 küçük dilim yiyorum. Şekerim düştü. Bence doktorunuza danışın. Evet hiç tüketme derse o zaman bırakın.

X