Sivilceli Ciltler 5 Ay Roaccutane kullandım fakat tekrardan sivilce problemim var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Yaley

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
101
41
5 ay düzenli şekilde roaccutane kullandım. Aradan 1 sene geçti tekrardan başlamak istiyorum.Am doktora soracağım 3 günde bir 20 mg alsam tek .Hem vücuduma ilk zamanda olduğu gibi bir etkisi-yan etkisi de olmaz. Sadece vücudumdaki yağı normal seviyeye indirr çok kurutmadan.

Aranızda doktoru böyle 3 günde ya da 2 günde bir alabilirsin diyen oldu mu ?

Son düzenleme:
Merhaba bende roaccutanne kullandım ve tekrarladı sizin yaşınız kaç acaba bende tekrar kullanmayı düşünüyorum

Merhaba 3 yıl önce 6 ay süren tedavi ile ben de roaccutanne 30 mg kullandım .Menstrüasyon dönemime yakın 1 tane ya çıkar ya çıkmaz.Tedavinin 2 günde yada 3 günde bir kullan şeklinde olacağını zannetmiyorum.Ağır yan etkisinden kaçınmak mümkün değil maalesef ( gözde , ciltte , dudakta kuruluk gibi )

İlacı bıraktıktan bir süre sonra tahlillerimi doktor olan kuzenime gösterip 3 günde 1 şeklinde cildiye doktoruma sormadan kullanmıştım. Yan etkileri minimum düzeydeydi. Cildimin aşırı yağlılığı normal düzeye inmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…