Sivilceli Ciltler 5 Ay Roaccutane kullandım fakat tekrardan sivilce problemim var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Yaley

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
101
41
5 ay düzenli şekilde roaccutane kullandım. Aradan 1 sene geçti tekrardan başlamak istiyorum.Am doktora soracağım 3 günde bir 20 mg alsam tek .Hem vücuduma ilk zamanda olduğu gibi bir etkisi-yan etkisi de olmaz. Sadece vücudumdaki yağı normal seviyeye indirr çok kurutmadan.

Aranızda doktoru böyle 3 günde ya da 2 günde bir alabilirsin diyen oldu mu ?

Son düzenleme:
Merhaba bende roaccutanne kullandım ve tekrarladı sizin yaşınız kaç acaba bende tekrar kullanmayı düşünüyorum

Merhaba 3 yıl önce 6 ay süren tedavi ile ben de roaccutanne 30 mg kullandım .Menstrüasyon dönemime yakın 1 tane ya çıkar ya çıkmaz.Tedavinin 2 günde yada 3 günde bir kullan şeklinde olacağını zannetmiyorum.Ağır yan etkisinden kaçınmak mümkün değil maalesef ( gözde , ciltte , dudakta kuruluk gibi )

Merhaba 3 yıl önce 6 ay süren tedavi ile ben de roaccutanne 30 mg kullandım .Menstrüasyon dönemime yakın 1 tane ya çıkar ya çıkmaz.Tedavinin 2 günde yada 3 günde bir kullan şeklinde olacağını zannetmiyorum.Ağır yan etkisinden kaçınmak mümkün değil maalesef ( gözde , ciltte , dudakta kuruluk gibi )
İlacı bıraktıktan bir süre sonra tahlillerimi doktor olan kuzenime gösterip 3 günde 1 şeklinde cildiye doktoruma sormadan kullanmıştım. Yan etkileri minimum düzeydeydi. Cildimin aşırı yağlılığı normal düzeye inmişti

X