İlk halinde hiçbi problem yoktu resim ekledim.Cildin kalın duruyor ödem olabilir dediği gibi. Eğer önceden cok eğrilik yoksa. Bu şekil bir hata yapacagini sanmam . Kortizon iğnesi yapabilir
Bastırınca masaj yapınca değişiklik görüyorum hemen aynen öyle. Masaj önermedi 6.ci ay kontrolüne gitcem kasım sonuMasaj önerdi mi ve bastırınca iniyor mu. İnan bana 2. Senemde bile ödem var dedi nitekim de vardı
Evet asimetri var yüzümde çok belli olmuyor ama dikkatli bakınca sol taraf yanağım filan daha şişkoYuzunde asimetri var gibi. Kaslarinin cikisindan belli. Masa fotografinda da hafif bi yamukluk var bana gore. Ama moral bozacak bi sey degil. Sen simdi soyledin ve dikkatimizi cekti.
Geçecek endişe etme orada kıkırdak doldurmuş olamaz doktorun.. kortizon yapar gerekli görürse endişe etmeBastırınca masaj yapınca değişiklik görüyorum hemen aynen öyle. Masaj önermedi 6.ci ay kontrolüne gitcem kasım sonu
Sagolun birkaç ay sonra bakalım nasıl olcak resim atarım burayadaEvet dikkat edince belli oluyor. Bende de var. Bu ameliyata kadar valla farkinda bile degildim. Kasimin cikisi yanlis saniyodum :) Hic o gozle bakmamistim kendime. Evet benim de bi tarafim daha sisko cok ilginc, oluyor iste :))
Demem o ki ondan da kaynaklaniyor olabilir. Ama inan yuzun gibi, burnun da belli olmuyor. Su an burnuna odaklandin diye fark ediyosundur. Garip bi burun falan da degil zaten. Takma, bekle bakalim nereye varacak