- 22 Ağustos 2019
- 201
- 83
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
Kasım'da bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korun sonra hamile kalabilirsin dedı. ama diğer gebelıgınde tedbir amaçlı kan sulandırıcıya baslarız dedı pekı dedım ben 3 ay korundum. subatta hamıle kaldım adetıme 4 gun kala ögrendım. doktora sordum bı keseyı gorelım dedı keseyı gorduk ilaca baslamayacagız mı dedım bı kalp atışını duyalım dedı pekı dedım kalp atışını duyduk 6+2 de sordum yıne ben şuanlık bır sıkıntı görmüyorum gerek duymuyorum dedı ben o gun doktora gelişimi gerıden gelıyor dıye endıse ettım yalvar yakar coraspın yazdırdım bna rısklı grupta oldugumu bıle bile 3 hafta sonra gel dedı. gecen pazar aksamı peçeteye kan geldı pembe. hemen acile gittim devamı gelmiyor sabah doktora gel dedıler sabah gıttım meger bebeğimin kalbi durmuş yıne. ama dun coraspın kullandığım için bebegı anca carsamba gunu alabilirim dedı eger kanaman gelırse gel dedı salı gunu agrım oluyordu kanamam gelmeye başladı tekrar acıle gittim ılgılenılmedı normal diyip gönderdiler. aksam aynı dogum sancısı gibi ağrılarım olmaya başladı pıhtılar gelmeye başladi tekrar gittim ılgılenılmedı eve geldım eve gelince arabadan inerken kasıgımda pıt dıye bir ses geldi. eve geldım tuvalet e gttım bebegım avucuma düştü doktora yazdım foto attım ilgilenmedi bende hemen baska özel hastaneye gıttım orda sagolsun doktor geldı ama aksam yemek yedigim icin yıne sabahı bekleyrlım dedı içimi rahatlattı. sabah işlemle ıcımde kalan parcalar alındı.neler yasadım neler diğer doktor suçu esıme attı belki sende sorun var belkide 2 cocugunda erkektı erkek bebek genlerınde sıkıntı vardr dedı bu doktorum keske ılk bu sorunu yaşadığından buraya gelseydın ılk bı kan pıhtılasması testi yapardık ona göre yok alırdık dedıler bakalm bu doktoruda begendım ama 2 hafta sonra dr.Erson aksu ya randevu aldım hem kontrol amaçlı hemde bundan sonrakı surec ıcın detaylı bılgı almak için hemde kan pıhtılasması testi ıcın kan vercem. Rabbim kimseye boyle acılar yasatmasın ben bırazda dıger doktorun ıhmalıne ugradım herkes doktor olabılırmıs ama herkes doktorlugu layığıyla yapamaz mıs onu anladım. Rabbım onları Cennetıne aldı benı orda bekliyolar. İnşallah bende bebegımı kucagıma alırım saglıkla inşallah hala aklım almıyor 1 kızım var neden 2. ve 3. bebegım boyle oldu anlayamıyorum boyle bisey yasayanlar dıger gebelıgınde tedbir amaçlı ne yaptınız?