5 6 saat sönmeyecek çiçek

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
Merhaba arkadaşlar, düğünleri nişanları olmuş bitmiş arkadaşlardan yardim ıstıyorum simdi.
Fotograf cekimi yapılacak nişanım için. Normalde nişana çiçek almayacagım ama dış cekımde canlı kır cıceklerı söyle ucuzundan bişey sanki kendim toplamışım gibi gorunen çiçeklerden almak istiyorum.
Ben ortanca dedim ancak fotografcım cok cabuk sonuyorlar cok guzeller ama dayanmazlar dedi.
Çekim 3 4 saat surer 1 2 saat onceden alsam cıcegı yaklasık 5 6 saat sonmeyecek cıceklerı yazabılır misiniz

aynı çiçekten 2 tane al biri sonunce diğerini sudan çıkarır kullanırsın

suyla tasimana gerek yok. cicegi koyabilecegim bos bir kap ve pet sisede su goturebilirsin

pek efektif bi çözüm değil yine de teşekkur ederim.

dugununde canlı cıcek kullanan arkadaslar mutlaka vardır. hangı cıceklerı kullandılar ve dayanıklı oldu mu? buna bi cozum bulmam gerekıyor.

Bildiğim kadarıyla çiçek tazeyse fazla solma olmaz, birde çiçekçilerde aparat var buketi ona takıyorlar sanırım nemli kalmasını sağlıyor, onu zaten kurdeleyle kapatırlar mis gibi olur. Tabi buketi büyük yapmayın sonra kol kası yaparsınız

son zamanlarda arkadaşın dediği gibi kendisinden nemli olan çicekler satılıyor.onlardan kullanabilirsin.hemen bozulmuyor.çünkü içinde kendi suyu oluyor.artık nasıl yapıyorlarsa onu bilmiyorum ama tavsiye ederim.benim ablamın gelin çiçeğide öyleydi.

teşekkürler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…