5-6 kg Verdiren Patates Diyeti-2

Bol suyla desteklendiğinde zararı olmaz heralde bak şimdi tereddüt ettim benim oğlumda 6 aylık bende emziriyorum şuan gerçi yakında ek lere başlıycam ama kafam karıştı beklesem mi biraz daha

Ek gıdalara henüz başlamadıysan biraz daha bekle bence, bebişlerimizin aç kalamsaını istemeyiz:) Benim oğlum çokta güzel çorba içiyor, yemeyen bir bebek değil ama yine de terddütteyim, yani doyurucu gibi de duruyor gerçi, bilemedim ki:)

arkadaşım benim bebeğimde 11 aylıkken diyetisyene gittim kesinlikle diyet vermiyorum anne sütünün kalitesini düşürür demişti.

Sanırım diyet yapmadan ekmeği ve şu şeker olayını azaltsam şimdilik idare eder üff şkersizde çay içemiyorum yaa

ozaman canım çayı tamamen kes ben öyle yaptım ekmeği tamamen kestim çayada gelince ben eskiden günde 6-7 bardak şerbetli şekilde çay içerdim çok seviyodum çayı şekersiz içiyim dedim oda hiç zevk vermedi bende tamamen kestim çay olayını böylelikle 10 kilo verdim

günaydın kızlar

ben bu sabah ilk kez patetes diyetine başladım ama anca 1 tane yiyebildim tatsız tussuz zor yuttum çalıştığım için akşamdan kaynatıp getirmiştim ama yutmak çok zordu bakalım öğlen ne yapıcam ?

ya şuanda bu diyeti yapanlar hiçmi bakmıyolar kilolarına ne kadar verdik die?? meraktayız amaaa

Merhabalar geçen sene bu diyete başladığımda 75 dim diyeti sonlandırırken 63 e indim 2 ay civarı yaptım bu diyeti şimdi yine kılo almışım sabah tartıldıgımda 67 gördüm ve çok üzüldüm tekrar başlıyorum bu diyete bismillah diyerek benimle bu yola devam edicekler buyursun hep beraber yapalım tekrardan bu seferki hedefim tabiyki 55 kg ve başarıcam sizleride bekliyorum

Merhaba yaklaşık 3 hafta olmuş yazalı, devam ediyor musunuz hala? Ne durumda diyet :)

evet bende merak ettım ne durumda kılo kaybınız :)

merhaba arkadaslar bende bu dıyete baslamak ıstyorum.yarından ıtıbaren baslıycam allahın ıznıyle bırbırımıze desetek olsak sanırım daha kolay olur hızlı kılo vermek ısteyenler burda bulusalım:) boyum 1.71 şuan 67 kıloyum ve 58 kılo olmak ıstyrm en kısa zmanda .

ben dün başladım 76.700le bu sabah 75.500düm çikolata haricinde hiç kaçamak yapmadım..
patatesin yanında yoğurtta yiyorum baharatta kullanıyorum..
küp küp doğrayıp haşlıyorum
2 litre su içiyorum
1 bardak da yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…