5 6 gündür su gibi açık kahverengi leke geliyor. Leke gibi de değil aslında hissediyorum Su gibi akıp geliyor. Rengi çok açık. Kahverengi bile değil de çamurlu su gibi baya açık renk. Hamileyim doktor 3 4 haftalık dedi acilde öğrendim dün. Kötü bir şey var mıdır? Düşükten korkuyorum.. teşekkür ederim herkese şimdiden lütfen yardımcı olun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 6 gündür su gibi gelen açık kahve leke
- Konu Sahibi Seydacim1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acik kahve akinti hamile kahverengi akıntı leke
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Merhaba bende de aynı sıkıntı var tam anlattığınız gibi siz ne yaptınız acaba inşallah sorun yoktur5 6 gündür su gibi açık kahverengi leke geliyor. Leke gibi de değil aslında hissediyorum Su gibi akıp geliyor. Rengi çok açık. Kahverengi bile değil de çamurlu su gibi baya açık renk. Hamileyim doktor 3 4 haftalık dedi acilde öğrendim dün. Kötü bir şey var mıdır? Düşükten korkuyorum.. teşekkür ederim herkese şimdiden lütfen yardımcı olun.
- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Ya benim de en son adetim 18 nisandı . Test yapmadım henüz. Dün gece ahnı şekilde çok çok az açık reng pembemsi gibi su gibi kouu değil . Ben de çok merak ediyorumMerhaba bende de aynı sıkıntı var tam anlattığınız gibi siz ne yaptınız acaba inşallah sorun yoktur
- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Ben dün test yaptım 177 çıktı beta ama dün de bugünde özellikle bugün 2 damla geldi sadece pembemsi gibi yarın yine kan vereceğim inşallah hayırlı sonuç olur 3 senelik evliyimYa benim de en son adetim 18 nisandı . Test yapmadım henüz. Dün gece ahnı şekilde çok çok az açık reng pembemsi gibi su gibi kouu değil . Ben de çok merak ediyorum
- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Hayırlı olsunBen dün test yaptım 177 çıktı beta ama dün de bugünde özellikle bugün 2 damla geldi sadece pembemsi gibi yarın yine kan vereceğim inşallah hayırlı sonuç olur 3 senelik evliyim
İnşallah darısı başınıza olsun sağlıkla olsun inşallah tüm kalbimle diliyorumHayırlı olsun
- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Merhaba. Yerleşme mi bilmiyorum ama doktor kahverengiyse normal korkma dedi. Adet kanı gibi gelmediği sürece sorun yok dedi. Bebek de kese de göründü. Akıntım hala devam ediyor. Ama iyiyiz sorunumuz yok.Merhaba . Durumunuz nasıl oldu acaba ? Bi sıkıntı yoktur umarım yerleşme miymiş?
Benim de 2 haftadır var böyle akıntım işte. Açık renk hep. Doktor sorun yok dedi. Adet kanı gibi değilse problem olmazmış. Bebeği de keseyi de gördük. 6+3Ya benim de en son adetim 18 nisandı . Test yapmadım henüz. Dün gece ahnı şekilde çok çok az açık reng pembemsi gibi su gibi kouu değil . Ben de çok merak ediyorum
- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Allah bağışlasınBenim de 2 haftadır var böyle akıntım işte. Açık renk hep. Doktor sorun yok dedi. Adet kanı gibi değilse problem olmazmış. Bebeği de keseyi de gördük. 6+3