5+6 da kese

Şuan 5+4 iki gün önce gitmiştim doktora reglim 10 gün geçti galiba.
Şuan hiç bunlara kafanı takma canım rabbim nasip etmiş ona İnan ve teslim ol herşey yoluna girer. Banada olması gerekenden çok küçük yok kesenin şekli çok bozuk bu halde başka dra gitsen kalp atışına bakmadan direk kürtaj ederler falan gibi saçmaladı sonra ilerledi 8.haftada bir dra gittim Allah razı olsun bana çok moral verdi ve şuanda 14+4 olarak ilerliyoruz elhamdulillah

Kafama takmak istemiyorum dediğiniz gibi herşey Allah'tan ama elimde olmuyor korkuyorum kaybetmekten daha öncede kayıplarim olunca. İnşallah bende de hiçbir sorun cikmaz

Kafama takmak istemiyorum dediğiniz gibi herşey Allah'tan ama elimde olmuyor korkuyorum kaybetmekten daha öncede kayıplarim olunca. İnşallah bende de hiçbir sorun cikmaz
Amin canım amin benimde 2015 de bir kaybım var seni çok iyi anlayabiliyorum. Bakma benim öyle söylediğime benim söyleyecek başka birşeyim yok çünkü. Ben 2 yumurta çatlatma 2 aşılama 3 kere tüp bebek tedavisi oldum olmadı son tedavim kimyasal ile sonuçlandı regli oldum hemen ardından doğaldan gebe kaldığımı öğrendim. Eğer istda oturuyorsan de tavsiyesi verebilirim birde ona git istersen

Sizde baya sıkıntı yaşamışsiniz inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Zor gerçekten bende dört aylık ve beş aylık kaybettim kimyasallar da oldu rahim ağzı yetmezliği varmış bende üç aylık olunca dikiş atılacak. Allah'ım nasip eder inşallah bu sefer. İstanbul'da değilim malesef

Ah canım o dert bendede var rahimde perde var diye 3 kere histeroskopi oldum. Takip altındayım şuanda eğin ağzı 27.2 mm 18 haftalık tekrar kontrole gideceğim eğer 22 23 mm ve altına düşerse dikim yapılacak ama şöyle bir durumda var ben normalde istda yaşamıyorum doğudayım ve çarşamba geri gidiyorum ordada doğru düzgün bir Dr yok ne yazıkki ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…