P pelincel Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2025 58 10 3 37 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pelincel #1 Kızlar kontrole gittim bugün 5+6 dayız bbek boyu 3.67mm olarak ölçüldü sizce normal mi
eslemderler Öncelik,samimiyet. Kayıtlı Üye 8 Kasım 2022 585 1.000 33 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pelincel #2 pelincel .!.: Kızlar kontrole gittim bugün 5+6 dayız bbek boyu 3.67mm olarak ölçüldü sizce normal mi Genişletmek için tıkla... Dr ne dedi? Yani o haftalarda boy,kg normal mi diye düşünülmez
pelincel .!.: Kızlar kontrole gittim bugün 5+6 dayız bbek boyu 3.67mm olarak ölçüldü sizce normal mi Genişletmek için tıkla... Dr ne dedi? Yani o haftalarda boy,kg normal mi diye düşünülmez
P pelincel Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2025 58 10 3 37 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pelincel #3 eslemderler .!.: Dr ne dedi? Yani o haftalarda boy,kg normal mi diye düşünülmez Genişletmek için tıkla... Doktor herşey iyi bir risk yok dedi şükür
eslemderler .!.: Dr ne dedi? Yani o haftalarda boy,kg normal mi diye düşünülmez Genişletmek için tıkla... Doktor herşey iyi bir risk yok dedi şükür
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 3.387 5.769 78 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pelincel #4 Kese boyu olabilir mi, bebek oluştuysa bile ölçülecek durumda değil beş altı haftada, haşhaş tanesi kadar falandır oda 3mm asla olamaz
Kese boyu olabilir mi, bebek oluştuysa bile ölçülecek durumda değil beş altı haftada, haşhaş tanesi kadar falandır oda 3mm asla olamaz
eslemderler Öncelik,samimiyet. Kayıtlı Üye 8 Kasım 2022 585 1.000 33 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pelincel #5 Vaalbara .!.: Kese boyu olabilir mi, bebek oluştuysa bile ölçülecek durumda değil beş altı haftada, haşhaş tanesi kadar falandır oda 3mm asla olamaz Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kese boyu
Vaalbara .!.: Kese boyu olabilir mi, bebek oluştuysa bile ölçülecek durumda değil beş altı haftada, haşhaş tanesi kadar falandır oda 3mm asla olamaz Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kese boyu
S sirinnaydin Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2024 70 5 6 24 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pelincel #6 Merhaba bende pazartesi günü hastaneye gittim kese boyu 5mm yolk sac izlenemedi dedi doktor haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Merhaba bende pazartesi günü hastaneye gittim kese boyu 5mm yolk sac izlenemedi dedi doktor haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz