- 7 Ağustos 2016
- 194
- 42
-
- Konu Sahibi Deryadeniz3
Cnm allah korusun dış gebelik olmasın kesenin gorunmesi gerekiyor şimdiye kdrKızlar inşallah iyi çıkar bakıcaz iyi gbi geliyo 70.000 ama acaba başka 7 haftalıkların nasıl değerleri?
6,5 haftalıkken 7000 küsürKızlar ileriki haftalarda yaptıgınız kan testlerinizde aonuç kaç çıktı?
Geç döllenmemiydi canım seninki?6,5 haftalıkken 7000 küsür
Bilmiyorumki kese hafta hesabına göre daha büyük görünüyor ikiz var mı ailede filan demişti doktor sanırım yok geç döllenmeGeç döllenmemiydi canım seninki?
6,5 haftalıkken 7000 biraz az geldide ondan sordum canım kusura bakmaBilmiyorumki kese hafta hesabına göre daha büyük görünüyor ikiz var mı ailede filan demişti doktor sanırım yok geç döllenme
Yok canım ne kusuru pek anlamıyorum bende fikir olsun diye söyledim6,5 haftalıkken 7000 biraz az geldide ondan sordum canım kusura bakma
Keseyi ne zaman gördünüz6,5 haftalıkken 7000 biraz az geldide ondan sordum canım kusura bakma
Sizcede 6,5 haftalığa görü düşük değilmi hocam? Bizim kızında 7 haftalık ama 70.000Keseyi ne zaman gördünüz
Merhaba,8.haftada alt sınır 30bin oluyor genelde ama 7.haftada alt sınır 4 bin bile olabilir. yani 7.hafta tam geçiş dönemi. ben çok şaşırmadm sadece merak ettim ne zaman gördüğüne dair.Sizcede 6,5 haftalığa görü düşük değilmi hocam? Bizim kızında 7 haftalık ama 70.000