Hocam teşekkür ederim yorumunuz için, bransiniz nedir, korkma sebebim anlattığım gibi farkı varsa ve fark edemezsem ,yeteneği varsa ziyan olsun istemiyorum.Bir ogretmen olarak yaziyorum bunu, keske ülkemiz boyle cocuklari degerlendirebilecek bir egitim sistemine sahip olsa, keske hep orta -vasat duzeye gore olmasa dersler..ah ah
Cocuklarimiz normalden zeki çıkarsa diye korkar hale geldik.
Cocugunuz belli ki cok zeki masallah .
Insallah degerlendirebilirsiniz.
Burada çoğumuz 100 den geriye teklemesen 2 şer sayamazEşim pek oralı değil akışına bırakmak taraftarı. Ben korkuyorum çünkü ilkokulda işi iyice yaramazlığı vurabilir. Ben lise öğretmeninin.bu yaş seviyesi ne olmalı tam bilemiyorum. Çok zeki ama çok yaramaz ders çalışmıyor dediğim öğrencilerim gibi olsun istemiyorum. Yorumunuz için tesekkurler
Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum :) ama isterseniz evet bir zeka testi yaptırabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili endişeleriniz varsa bir uzmandan bilgi almak sizi rahatlatabilirArkadaşlar merhaba oğlum Mayıs sonu 6 olacak. 3 yıldır krese gidiyor. 3 öğretmeniyle görüştüm sınıf seviyesine göre çok iyi olduğunu ama derste çok konuştuğunu söylüyorlar. Zeka testi yaptirmami tavsiye etti bir öğretmeni.
Matematikte ponponla toplama yapmıyor zihninden yapıyor.
300 e kadar sayabiliyor teker teker ikişer beşer ve onar
100 den geri teker ve ikişer sayıyor
İkişer basamaklı 3 sayı söylediğimde sıralıyor.
İngilizce kelime bilgisi iyiymiş ve öğretmeninin söylediği İngilizce basit cümleleri alıyormuş.
Bunun dışında çok konuşan çok soru soran çok hareketli ve evde sürekli sıkıldım diyen bir çocuk. Arkadaş ilişkileri iyi toplum içinde tavrı değişmiyor yine çok konuşuyor çok soru soruyor.
Bu yaşta çocuk için bunlar fazla mı, bir uzman görüşü almalı mıyım. İlk okul öncesi bunu netleştirmek gerekir mı
Sınıf öğretmeni özellikle matematikte hep ekstradan faaliyet veriyorum sınıfa sorduğum genel şeyler basit geliyor,derste sıkılıyor dedi.
İngilizcede konuşma sebebi de buymuş.yani bildiği şeyleri duyduğu için arkadaşlarıyla konuşmayı tercih ediyor
Eşim pek oralı değil akışına bırakmak taraftarı. Ben korkuyorum çünkü ilkokulda işi iyice yaramazlığı vurabilir. Ben lise öğretmeninin.bu yaş seviyesi ne olmalı tam bilemiyorum. Çok zeki ama çok yaramaz ders çalışmıyor dediğim öğrencilerim gibi olsun istemiyorum. Yorumunuz için tesekkurler
İşte böyle yorumlara ihtiyacım var,tesekkurler1. sınıfta bende böyleydim.
Okula başlamadan abim(benden 6 yaş büyük) öğretmişti okuma yazmayı,sayıları. Annemler dahi olduğumu düşünüyorlardı
Ama hiç yardım almadılar hep sen yaparsın diye gazladılar:)
Bende 8. Sınıfa kadar "ben bunları biliyorum ya,zekiyim nasılsa" diye hiç ders dinlemedim sonuç olarak liseyi zar zor bitirip 2 yıllık üniversiteye gelebildim.. lütfen yardım alın..
hamile iken folik asit kullandınız mı?Arkadaşlar merhaba oğlum Mayıs sonu 6 olacak. 3 yıldır krese gidiyor. 3 öğretmeniyle görüştüm sınıf seviyesine göre çok iyi olduğunu ama derste çok konuştuğunu söylüyorlar. Zeka testi yaptirmami tavsiye etti bir öğretmeni.
Matematikte ponponla toplama yapmıyor zihninden yapıyor.
300 e kadar sayabiliyor teker teker ikişer beşer ve onar
100 den geri teker ve ikişer sayıyor
İkişer basamaklı 3 sayı söylediğimde sıralıyor.
İngilizce kelime bilgisi iyiymiş ve öğretmeninin söylediği İngilizce basit cümleleri alıyormuş.
Bunun dışında çok konuşan çok soru soran çok hareketli ve evde sürekli sıkıldım diyen bir çocuk. Arkadaş ilişkileri iyi toplum içinde tavrı değişmiyor yine çok konuşuyor çok soru soruyor.
Bu yaşta çocuk için bunlar fazla mı, bir uzman görüşü almalı mıyım. İlk okul öncesi bunu netleştirmek gerekir mı
Sınıf öğretmeni özellikle matematikte hep ekstradan faaliyet veriyorum sınıfa sorduğum genel şeyler basit geliyor,derste sıkılıyor dedi.
İngilizcede konuşma sebebi de buymuş.yani bildiği şeyleri duyduğu için arkadaşlarıyla konuşmayı tercih ediyor
Evet ama şu an tüm gebeliklerde kullanılmıyor muhamile iken folik asit kullandınız mı?
hamile iken folik asit kullandınız mı?
Maalesef inanın kullanılmıyor. Bir arkadaşımın folik asit eksikliğinden bebeğinde sorun oldu ve sonu hüsran maalesef.Evet ama şu an tüm gebeliklerde kullanılmıyor mu
Ben Turkce ogretmeniyim.Hocam teşekkür ederim yorumunuz için, bransiniz nedir, korkma sebebim anlattığım gibi farkı varsa ve fark edemezsem ,yeteneği varsa ziyan olsun istemiyorum.
Ben Turkce ogretmeniyim. Acikcasi hic ustun zekali diyebileceğim ogrencim olmadi. Bir de bu durumlarda genelde ilkokul ogretmeni daha etkili.Hocam teşekkür ederim yorumunuz için, bransiniz nedir, korkma sebebim anlattığım gibi farkı varsa ve fark edemezsem ,yeteneği varsa ziyan olsun istemiyorum.