P prensesveprens Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2024 152 83 27 Cumartesi 14:03 Konu Sahibi serapp47 #21 serapp47 .!.: Sağlıkla kavuşun inşallah. Cinsiyetleri aynımı oluyor acaba çift yumurta ikizlerinin Genişletmek için tıkla... Amin sağol canım inşallah cinsiyetleri aynida olabilir farklida olabilirler ben 14. Haftada öğrendim perinatoloji de hep takip ediliyorum
serapp47 .!.: Sağlıkla kavuşun inşallah. Cinsiyetleri aynımı oluyor acaba çift yumurta ikizlerinin Genişletmek için tıkla... Amin sağol canım inşallah cinsiyetleri aynida olabilir farklida olabilirler ben 14. Haftada öğrendim perinatoloji de hep takip ediliyorum
P prensesveprens Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2024 152 83 27 Cumartesi 14:04 Konu Sahibi serapp47 #22 serapp47 .!.: Benim daha küçük 11+4 şuan. Meraktan çatlıyorum 4 hafta sonra randevu verdi doktor net cinsiyet için Genişletmek için tıkla... Evet dikkat edin kendinize biyeriniz agrimiyor diye rahat davranmayın lütfen çünkü ikizlerde ne zaman ne olacağı belli olmuyor hiç Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallah
serapp47 .!.: Benim daha küçük 11+4 şuan. Meraktan çatlıyorum 4 hafta sonra randevu verdi doktor net cinsiyet için Genişletmek için tıkla... Evet dikkat edin kendinize biyeriniz agrimiyor diye rahat davranmayın lütfen çünkü ikizlerde ne zaman ne olacağı belli olmuyor hiç Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallah
serapp47 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 36 29 38 Dün 14:39 Konu Sahibi serapp47 #23 prensesveprens .!.: Amin sağol canım inşallah cinsiyetleri aynida olabilir farklida olabilirler ben 14. Haftada öğrendim perinatoloji de hep takip ediliyorum Genişletmek için tıkla... Bende salı günü perinatoloji ye gidicem. Allah yardımcımız olsun. Tesk ederim cvp için.
prensesveprens .!.: Amin sağol canım inşallah cinsiyetleri aynida olabilir farklida olabilirler ben 14. Haftada öğrendim perinatoloji de hep takip ediliyorum Genişletmek için tıkla... Bende salı günü perinatoloji ye gidicem. Allah yardımcımız olsun. Tesk ederim cvp için.
M merl24 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 13 5 Dün 17:40 Konu Sahibi serapp47 #24 Benim kahverengi lekelenmelerim başladı bugün sırt ağrım da fazlaydı şu an için kesildi ama lekeler beni korkutuyor
Benim kahverengi lekelenmelerim başladı bugün sırt ağrım da fazlaydı şu an için kesildi ama lekeler beni korkutuyor