5,5 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yok:(

ben 5 aylık ikizlerime hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 kere ya midem bulanmıştır ya da bulanmamıştır yani o derece az belirti gözlemledim. aşerme durumum benim de yok eskiden de boğazına düşkün biriydim zaten öyle durduk yere canım bişeyler çekerdi hala öyle :) hamileliğimle ilgisi yok yani. ikizlerin gebelikleri çok zor olur falan deyip beni korkutmuşlardı ama kişiden kişiye değişir bu durum korkmana gerek yok :) henüz çok daha erken hamileliğin 7. haftadan itibaren kalp atışlarını duymaya bebişi de görmeye başlarsınız merak etme :) hayırlı olsun

merhaba benimde hiçbir belirtim yoktu
ve sıkıntısız geçirdim şu zamana kadar inş şimdiden sonra bu şekilde tamamlarım
ne mide bulantısı ne aşerme ne baş dönmesi halsizlik hiçbiri olmadı cok şükür
sadece bir dönem inanılmaz uykum geliyordu
akşam 19:30 uyuyordum

bence dua et böyle sorunsuz geçsin

ben 4 hafta içersindeyim ama benimde aşırı bir mide bulantısı vs. belirti yok kasıklarındaki agrı en büyük belirti bence rahim büyüyor... ufaklıgın görünmemesi de zaten bhcg degeri 1500 üstü olduğunda 6-7 haftalıga kadar görülebiliyor stres yapma güvenilir bir radyolog bul ..
her drada (malesef ) güvenme .

teşekkür ederm arkadaşlar çok şükredyrumm halime ama en azından bi belirti isterdim şimdi herşey normal gariip geliyo hissedemiyosun hamile olduğunu:) hepiniz sağa salim kavuşursunz inş bebeklerinize...

ikiz olduğu ne zamna belli oldu tek kese mi var bide çift kese mi nasıl oluyo?

öncelikle Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bebişleri olacaklara kolaylıklar diliyorum

benim hamileliğimde 10.haftadan sonra mide bulantısı kusma oldu.hatta 12.haftadan sonra tehlike biter derler halbuki ben 13.haftada büyük bi tehlike atlattım.Rabbime şükürler olsun şuan her şey yolunda

bünyeyle alakalı galiba.yine de yemenize içmenize dikkat edin ev işlerine dikkat edin ben hiç dikkat etmediğimi anladım.aşırı yağlı şekerli beslenmeyin derim arkadaşlar bebişlere en çok taze sebza meyve et-süt ürünleri yarıyor.naçizane tavsiyemdir selametle

benim de hamilelikten önce ota çöpe her şeye midem bulanırdı, yanımda limon kolonyasıyla gezerdim :)) ama şimdi çok şükür hiç bulantım yok, ben de şaşkınım ama şikayetçi de değilim.. böyle de rahat geçer inş.

kızlar benim de kese göründü ama bebek görünmedi :s ne zamandan sonra görünüyor?

yawruşlarım size bi haber veriyim gebeliğinde hiç rahatsızlanmayan, mide bulantısı, yemeklerden tiksinme, yemek yapamama gibi sorunlar yaşamayan hamilelerin %99'u erkek bebiş oluyor.kız çocuğu "ya düşerim ya düşürürüm" dermiş ve gerçekten kız bebeği olan hamileler çok rahatsızlanıyor yatak döşek yatıyor bakın cinsiyet belli olunca yine görüşelim sizle:)

Benim annemde de hiç belirti olmamış ne kusma mide bulantısı kokuya hassaslık hiçbiri olmamış çok rahatmış o konuda.Ama o da aşırı kilo almış paytak paytak yürürmüş orası ayrı Olabilir yani tatlım herkesin bünyesi bir değil

yazın bi an duygulanmama neden oldu:) bebeğmn cinsiyeti hiç önemli değil kız çocuklarını daha çok severmm süslemesi şunsu bunsu daha fazla diye ama özel bi sebebten oğlum olmasınıda çok isterim inş hayrlısı olsun sağlıklı olsunda...

selam uzun aradan sonra,

yaklaşık 10 gündür yoktum istanbul dışındaydım tatildeydim :)
karnımda ki bebişimle yüzmek cok keyifli oluyor.. :)

valla konuya gelirsek herkes farklı oluyor illa miden bulunacak diye bir şey yok..benim az bulandı ama bulamadı değil :)
ayrıca catlaklar içinde 4. aydan sonra krem sürmeye başla..hatta ben excipial hdro su bazlı içine E-vitamin kapsülü doldurdum onu kullanıyorum sabah-akşam..

öyle pahalı kremler almaya ihtiyaç duymadı zaten galiba işe de yaramıyormuş :)
zaten biraz ırsılıkte oluyor benim annemlerde hiç çatlama falan olmamış bende yok daha bir şey şahsen daha 3 ay var ama bakalım görecez.

merhaba arkadaşlar bende 5.haftalık hamileyim sizlerin yazışmaları dikkatimi çekti tecrübelerinizi okumak istedim
bendede öyle aman allah mide bulantısı kusma v.s gibi gebelik belirtileri yok gerçi dün akşam mide bulantıları başladı ama inş. geçicidir.
bende henüz bebeğimi ultrasonda görmedim gebeliik kesesi göründü ama hala endişerim var benimde bakalım bu cumartesi gidicem rabbim izin verirse doktora

bende çatlatma iğnesi vurulmuştum hamile kalmak için üzerinden 20 gün geçti hala inanamıyorum hamile olduğuma çatlatma iğnesi sonra hamile olmazsan bile testler pozitif çıkar diye o kadar şey okudumki doktorumla konuşmama rağmen hala endişeliyim korkularum var doktor bu zamana kadar iğnenin etkisi kalırmı hiç diyor ben hala acaba diyorum

merhaba canım...bende çatlatma iğnemi vurulalı 14.günüm çokta merak ediyorum benim yumoş 23 mm olmuş ve tekti iğneyi vurulduğumda .senin kaç mm olmuştu canım?

herkeste mide bulantısı baş dönmesi gibi belirtiler olmaz ne güzel işte mide bulantısı çekmiyosun bazı kişilerin 9 ay boyunca mide bulanıyo bişey yiyemiyolar sen keyfine bak :)

uzun zamandır kimse birsey yazmamış kızlar ne durumdasınız merak ettım nasıl devam etti hamilelik sürecınız bende daha yenı 6 haftalık falan hamıleyım hiç midem falan bulanmıyor endişeleniyorum daha ultrasyondada gözükmüyor bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…