ben 5 aylık ikizlerime hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 kere ya midem bulanmıştır ya da bulanmamıştır yani o derece az belirti gözlemledim. aşerme durumum benim de yok eskiden de boğazına düşkün biriydim zaten öyle durduk yere canım bişeyler çekerdi hala öyle :) hamileliğimle ilgisi yok yani. ikizlerin gebelikleri çok zor olur falan deyip beni korkutmuşlardı ama kişiden kişiye değişir bu durum korkmana gerek yok :) henüz çok daha erken hamileliğin 7. haftadan itibaren kalp atışlarını duymaya bebişi de görmeye başlarsınız merak etme :) hayırlı olsun
çatlaklar için krem yağ felan kullanmaya başladınız mı peki ne zamn başlanmalı ki
yawruşlarım size bi haber veriyim gebeliğinde hiç rahatsızlanmayan, mide bulantısı, yemeklerden tiksinme, yemek yapamama gibi sorunlar yaşamayan hamilelerin %99'u erkek bebiş oluyor.kız çocuğu "ya düşerim ya düşürürüm" dermiş ve gerçekten kız bebeği olan hamileler çok rahatsızlanıyor yatak döşek yatıyor bakın cinsiyet belli olunca yine görüşelim sizle:)
merhaba arkadaşlar bende 5.haftalık hamileyim sizlerin yazışmaları dikkatimi çekti tecrübelerinizi okumak istedim
bendede öyle aman allah mide bulantısı kusma v.s gibi gebelik belirtileri yok gerçi dün akşam mide bulantıları başladı ama inş. geçicidir.
bende henüz bebeğimi ultrasonda görmedim gebeliik kesesi göründü ama hala endişerim var benimde bakalım bu cumartesi gidicem rabbim izin verirse doktora
bende çatlatma iğnesi vurulmuştum hamile kalmak için üzerinden 20 gün geçti hala inanamıyorum hamile olduğuma çatlatma iğnesi sonra hamile olmazsan bile testler pozitif çıkar diye o kadar şey okudumki doktorumla konuşmama rağmen hala endişeliyim korkularum var doktor bu zamana kadar iğnenin etkisi kalırmı hiç diyor ben hala acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?