Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok yeni biliyorum ama hiç bi belirti yok sonuçları görmesem hamileyim demem ne aşerme ne mide bulantısı sizde durumlar nasıl
böyle mi olur yani bilemiyorum ki keseyi gördük bebek küçük göremedik ama bende hiç bi değişiklik yok kasık ağrısından başka çok garip
daha çok yeni biliyorum ama hiç bi belirti yok sonuçları görmesem hamileyim demem ne aşerme ne mide bulantısı sizde durumlar nasıl
canm aynı durumlar bende yaşadm,çok şükür bulantsız bi 3 ay geçirdim,şükret haline bende aşermedim hiç,sadece peynir istiyordu canm o kadar..
hala da yok bulantm..
sende şanslı hamilelerdensin hayırlı olsun..
bende aynı durumdayım bende hiç bir belirti yok ultrasondada göremedik buyuzden canım sıkılıyor ters bi şey yoktur inş
bende aynı durumdayım bende hiç bir belirti yok ultrasondada göremedik buyuzden canım sıkılıyor ters bi şey yoktur inş
bazen vajinadan görünebiliyo kese göründü mü peki?
arkadaşım 7 aylık hamile şuan ...en başından beri hiçbir belirtisi olmadı..ne bulantı,ne baş dönmesi ne göğüslerde şişme ne de aşerme v.s unutuyorum hamile olduğumu bir nazlanamadım derdi..işe gitti geldi rahat rahat ama :)şimdi sadece karnı var ve bebeği çok sağlıklı şuan kilosu gelişimi çok iyiymiş..o da endişe ederdi zaman zaman ...herkeste belirti olmuyor demekki ...rahat ol içini fearah tut ..güzel hamilelikler sağlıklı doğumlar inşallah ..darısı başımıza
hayırlı olsun canım :) çok şekersin
kimisinde hiç olmuyomuş çok şanslılar ben de hep 8 haftadan sonra başlaıyo bulantı falan aş erme de 5 . ayda falan sadece meyve canım istiyodu o kadar başka bişeye aş ermedim herşey normal herkes farklıdır
teşekkür edermm gülce :) böylede iyi değil az bişy olsa da anlasam hamile olduğumu:) bende sadece meyve yiyorum hiç iştah yok vitamin kullanıyorum elevit belki ondan tok tutuyo sanki zar zor kahvaltı yapıyorum midem bulandığından değil iştah yok ekşi hastasydım zaten şimdide çok yiyorum.. sabah aç karna erik ekşi ekşi... bak şimdide canm istedi:)))