• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5,5 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yok:(

denizgen

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
61
0
286
Rize
daha çok yeni biliyorum ama hiç bi belirti yok sonuçları görmesem hamileyim demem ne aşerme ne mide bulantısı sizde durumlar nasıl

daha çok yeni biliyorum ama hiç bi belirti yok sonuçları görmesem hamileyim demem ne aşerme ne mide bulantısı sizde durumlar nasıl

ne güzel işte yaa aşerme hemen olmaz dahada mide bulantının olmaması çok iyi...

belki ilerki zamanlarda olur..

böyle mi olur yani bilemiyorum ki keseyi gördük bebek küçük göremedik ama bende hiç bi değişiklik yok kasık ağrısından başka çok garip

böyle mi olur yani bilemiyorum ki keseyi gördük bebek küçük göremedik ama bende hiç bi değişiklik yok kasık ağrısından başka çok garip

Aynen benimkide görünmedi daha

benim sabahları midem bulanıyor akşamları şişkinik oluyor kasık agrım yok şükür artık

canm aynı durumlar bende yaşadm,çok şükür bulantsız bi 3 ay geçirdim,şükret haline bende aşermedim hiç,sadece peynir istiyordu canm o kadar..
hala da yok bulantm..
sende şanslı hamilelerdensin hayırlı olsun..

canm aynı durumlar bende yaşadm,çok şükür bulantsız bi 3 ay geçirdim,şükret haline bende aşermedim hiç,sadece peynir istiyordu canm o kadar..
hala da yok bulantm..
sende şanslı hamilelerdensin hayırlı olsun..

teşekkür ederim canım ama ne biliym böyle bişy yokmuş gibi hissediyorum bi baş dönmesi bi mide bulantısı olsa bişy istese canımda nazlansam felan:)) ama yok maşallah diyeyim nazar değmesinde:)

bende aynı durumdayım bende hiç bir belirti yok ultrasondada göremedik buyuzden canım sıkılıyor ters bi şey yoktur inş:(

ben 7. haftadayım bende 4gündür aşırı mide bulantısı var ya hiç bir şey yapamıyorum o yüzden çok kötüyüm sadece sabahları da değil gün boyu ve gece yatarken de uyku aralarındaa uyandırıyo.. şükret haline keşke bende de olmasa :(

arkadaşım 7 aylık hamile şuan ...en başından beri hiçbir belirtisi olmadı..ne bulantı,ne baş dönmesi ne göğüslerde şişme ne de aşerme v.s unutuyorum hamile olduğumu bir nazlanamadım derdi..işe gitti geldi rahat rahat ama :)şimdi sadece karnı var ve bebeği çok sağlıklı şuan kilosu gelişimi çok iyiymiş..o da endişe ederdi zaman zaman ...herkeste belirti olmuyor demekki ...rahat ol içini fearah tut ..güzel hamilelikler sağlıklı doğumlar inşallah ..darısı başımıza :34:

hayırlı olsun canım :) çok şekersin
kimisinde hiç olmuyomuş çok şanslılar ben de hep 8 haftadan sonra başlaıyo bulantı falan aş erme de 5 . ayda falan sadece meyve canım istiyodu o kadar başka bişeye aş ermedim herşey normal herkes farklıdır

arkadaşım 7 aylık hamile şuan ...en başından beri hiçbir belirtisi olmadı..ne bulantı,ne baş dönmesi ne göğüslerde şişme ne de aşerme v.s unutuyorum hamile olduğumu bir nazlanamadım derdi..işe gitti geldi rahat rahat ama :)şimdi sadece karnı var ve bebeği çok sağlıklı şuan kilosu gelişimi çok iyiymiş..o da endişe ederdi zaman zaman ...herkeste belirti olmuyor demekki ...rahat ol içini fearah tut ..güzel hamilelikler sağlıklı doğumlar inşallah ..darısı başımıza :34:

aminn inş sende en kısa zamanda bebeğn müjdesini alrsın bu duyguyu hissedrsn diyeceğ ama daha belirti felan olmadığı için bişy hissetmiyorum neyse 15 gün sonra görcez inş bebeği o zman anların anne olduğumu inş yaşarsın sende..

hayırlı olsun canım :) çok şekersin
kimisinde hiç olmuyomuş çok şanslılar ben de hep 8 haftadan sonra başlaıyo bulantı falan aş erme de 5 . ayda falan sadece meyve canım istiyodu o kadar başka bişeye aş ermedim herşey normal herkes farklıdır

teşekkür edermm gülce :) böylede iyi değil az bişy olsa da anlasam hamile olduğumu:) bende sadece meyve yiyorum hiç iştah yok vitamin kullanıyorum elevit belki ondan tok tutuyo sanki zar zor kahvaltı yapıyorum midem bulandığından değil iştah yok ekşi hastasydım zaten şimdide çok yiyorum.. sabah aç karna erik ekşi ekşi... bak şimdide canm istedi:)))

teşekkür edermm gülce :) böylede iyi değil az bişy olsa da anlasam hamile olduğumu:) bende sadece meyve yiyorum hiç iştah yok vitamin kullanıyorum elevit belki ondan tok tutuyo sanki zar zor kahvaltı yapıyorum midem bulandığından değil iştah yok ekşi hastasydım zaten şimdide çok yiyorum.. sabah aç karna erik ekşi ekşi... bak şimdide canm istedi:)))

ilk zamanlar öyle oluyo hele bebek bi büyümeye başlasın o zaman ne yesem diye bakınırsın o zamanlar gelince hep faydalı şeyklerye hazır yiyecekleri yeme hazır meyve suyu bile içme herşeyin doğl ve sağlıklı olsun.eksşi tatlı meyve ...canın ne istiyosa ye bebeğin sağlığının temeli anne karnında atılıyo çok sağlıklı beslen onun senin yediklerine ihtiyacı var iyi şeyler yersen bebek iyi gelişir. çoook rahat bi hamilelik geçirmeni dilerim...

Back