• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+ 5 haftalik hamilelik kasikta sizi

cemre_y

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.184
635
123
Kizlar ara ara kasigima sizi seklinde agri oluyor.agrida degil tam olarak .sizlanma tarznda.gecen gun kasigiminsol tarafmdaydi bugun sag tarafi .uzannca azaliyo hissetmiyorum.2 kez dusuk yasadm yine olacak diye cok korkuyorum.sizin basniza boyle birsey geldimi.

Canim geçmiş olsun benim de agrilarim vardi o haftalarda agridan gece uyuyamiyordum megerse idrar yollari enfeksiyonu olmusum cogu arkadasta olmustu bol su icerek ve ilaca gerek kalmadan kurtuldum.istersen bi dr git test yapsin. Bir de ayakta fazla kalmamaya calis

Canim geçmiş olsun benim de agrilarim vardi o haftalarda agridan gece uyuyamiyordum megerse idrar yollari enfeksiyonu olmusum cogu arkadasta olmustu bol su icerek ve ilaca gerek kalmadan kurtuldum.istersen bi dr git test yapsin. Bir de ayakta fazla kalmamaya calis
Saol canim icimi rahatlattn.yatnca dinlennce geciyor.ama calsyorum herzaman dinlenemiyorum.su icmeye dikkat edicem

Kizlar ara ara kasigima sizi seklinde agri oluyor.agrida degil tam olarak .sizlanma tarznda.gecen gun kasigiminsol tarafmdaydi bugun sag tarafi .uzannca azaliyo hissetmiyorum.2 kez dusuk yasadm yine olacak diye cok korkuyorum.sizin basniza boyle birsey geldimi.
İlk gebeliğimde 20 hafta şiddetli kasık Ağrı'sı ve doğuma kadar da ağrı yaşadım kızım 4 kilo sağlıklı doğdu, şimdi 2. Kızıma hamileyim şuan kasık Ağrı'sından bayılmak üzereyim 18. Haftadayım doktorum normal olduğunu söylüyor

Tesekkurler yorumlariniz icin biraz rahatladim.carsamba tekrar doktora gidicem.bugun agrim yok cok sukur:KK54:

Back