Keseniz normal bence 20. Hafta içindeyim isterseniz 5 haftalık ultrason fotoğrafını atabilirimMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Merhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Adetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım5+3 böyleydi. bence sizinki de normal. takılmayın bunlara Allah askinahamilelik uzun bir süreç her seyi kafamıza takıyoruz tadını çıkaramıyoruz
Adetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım
Sizinki kaç hafta? Ne zaman gördünüz
Benimde geç döllenme oldu bu yüzden bende adet günüme göre hesaplayamadım kese 5+6 olması lazım yada 6+0 bende de bebek görünmedi yolksac da görünmedi 7+0 da bebek ve kalp atısı görüldü suan tam 11 haftalıkAdetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktımbenziyor ama sizinkine de normal dimi
Gayet normal görünüyor 1 haftaya görürsün insallahAdetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktımbenziyor ama sizinkine de normal dimi
normal valla su an 32 haftalık olduk hiç bir sorun olmadı simdiye kadarAdetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktımbenziyor ama sizinkine de normal dimi
Ben ilk ultrasonu 4 hafta da girdim ultrasonu gördüğümde bunun neresinde bebek diye düşünmüştümMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Olur bakayımKeseniz normal bence 20. Hafta içindeyim isterseniz 5 haftalık ultrason fotoğrafını atabilirim
Olur bakayım
Benim vajinal hiç bakmadılar karından baktı ultrason fotosu da vermedi
Benim 6 haftada bile keseyi görememiştikMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Gözünüz aydınBenim 6 haftada bile keseyi görememiştikekranda doktor gördüğünü iddia etmişti ama ben asla inanmamıştım. Hatta eşime kesin dış gebelik filan doktor üzülmiyim diye söylemedi demiştim göremedim diye sonra doğdu şimdi 5 aylık
Selamlar öncelikle hayırlı olsun :) benim karından ultrason yapıldı sizin kesenizden biraz küçüktü 4-4,5 haftalık dedi doktorumuz SAT'a göre geç döllenme olduğunu söyledi. 10 gün önce 4-4,5 haftalık demişti bugün kalp atışını duymak için çağırdı bende küçük olduğunu ve duyamayacağımızı düşünüyorum ama hayırlısıMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?