Merhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+5 haftalık olan gebeler ultrason fotolarınız var mı acaba yükleyebilir misiniz?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keseniz normal bence 20. Hafta içindeyim isterseniz 5 haftalık ultrason fotoğrafını atabilirimMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
- 21 Ekim 2024
- 63
- 10
- 3
Merhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Adetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım benziyor ama sizinkine de normal dimi5+3 böyleydi. bence sizinki de normal. takılmayın bunlara Allah askina hamilelik uzun bir süreç her seyi kafamıza takıyoruz tadını çıkaramıyoruz
Adetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım benziyor ama sizinkine de normal dimi
Sizinki kaç hafta? Ne zaman gördünüz
- 21 Ekim 2024
- 63
- 10
- 3
Benimde geç döllenme oldu bu yüzden bende adet günüme göre hesaplayamadım kese 5+6 olması lazım yada 6+0 bende de bebek görünmedi yolksac da görünmedi 7+0 da bebek ve kalp atısı görüldü suan tam 11 haftalıkAdetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım benziyor ama sizinkine de normal dimi
- 21 Ekim 2024
- 63
- 10
- 3
Gayet normal görünüyor 1 haftaya görürsün insallahAdetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım benziyor ama sizinkine de normal dimi
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
normal valla su an 32 haftalık olduk hiç bir sorun olmadı simdiye kadarAdetim de 2 ayda bir oluyor ya adete göre hesaplayamıyorum kafama taktım benziyor ama sizinkine de normal dimi
- 18 Kasım 2024
- 113
- 57
- 13
- 23
Ben ilk ultrasonu 4 hafta da girdim ultrasonu gördüğümde bunun neresinde bebek diye düşünmüştüm bayağı bi uzun süre hemde nasıl bebek olucak falan diye sonra 5 haftada da gittim yine bişey anlamadım şimdi 7+6 da cektirdim ultrason anca birşeyleri gördümMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Eklentiler
Olur bakayımKeseniz normal bence 20. Hafta içindeyim isterseniz 5 haftalık ultrason fotoğrafını atabilirim
Olur bakayım
Ama vajinal ultrason
Karından olsaydı küçük gözükebilirdi
Benim vajinal hiç bakmadılar karından baktı ultrason fotosu da vermedi ben kendim ekrandan çektim
Benim 6 haftada bile keseyi görememiştik ekranda doktor gördüğünü iddia etmişti ama ben asla inanmamıştım. Hatta eşime kesin dış gebelik filan doktor üzülmiyim diye söylemedi demiştim göremedim diye sonra doğdu şimdi 5 aylıkMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?
Gözünüz aydınBenim 6 haftada bile keseyi görememiştik ekranda doktor gördüğünü iddia etmişti ama ben asla inanmamıştım. Hatta eşime kesin dış gebelik filan doktor üzülmiyim diye söylemedi demiştim göremedim diye sonra doğdu şimdi 5 aylık
- 17 Ekim 2024
- 102
- 40
- 13
- 25
Selamlar öncelikle hayırlı olsun :) benim karından ultrason yapıldı sizin kesenizden biraz küçüktü 4-4,5 haftalık dedi doktorumuz SAT'a göre geç döllenme olduğunu söyledi. 10 gün önce 4-4,5 haftalık demişti bugün kalp atışını duymak için çağırdı bende küçük olduğunu ve duyamayacağımızı düşünüyorum ama hayırlısıMerhaba kızlar. Benim 2 gün önce betam 2110du. Büyük ihtimal bugün 4200 4400 filan oldu beta. Bugün randevum vardı kadın doğuma gittim kese gözüktü ama minicik bir şey içinde bebek gözükmedi henüz ultrason yapan kişi 5 hafta 5 gün dedi. Bana daha küçük gibi geldi nette araştırdığıma göre. Sizin var mı 5 haftalık ultrason kese fotoğrafınız acaba?