Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları5,5 aylık oğlum kabız oldu?sadece fitille çıkıyo.napcammm
msjlarınızı yeni okuyabildim.çok teşekkürler söylediklerinizin hepsinide verdim valla patatesinide havucunuda ayırt etmedim gayet güzel çıkıyo.önemli olan iyice doyması çocuğun
benim oğlum doğuşdan kabız doğduğunda ilk kakasını bile yapamamışdı benneyaptımki(ama 8aylık doğdu) kulak çubuğunu z.yağına batırıp poposuna sokup öyle yaptırırdım 1 yaşına kadar bide şurup kulllandım o iyi geldi ah neler çektik oğlumla yapamaz o ağlardı ben ağlardımsenağlama ama doktorundan allah razı olsuna.s. atık iyi bazen kabız oluyo ama çok nadir o kadarda normal
bende hero baby kullanıyorum mamaya geçmeden önce 6-7 günde kaka yapıyordu şimdi günde 3-4 defa kahvaltısını devam mamasıyla hazırlıyorum içine bebe bisküvisi+labne peynir dövülmüş ceviz pekmez öğlen çorba öğleden sonra devam mamasyla hazırladığım yoğurt akşama doğruda meyve püresi arkadaşların dediği gibi bırakma bebişnde sıkıntı yapıyorsa sorun değilmiş bizim doktorumuz öyle demişti hala geçmediyse armut deneyebilirsin
canım geçmiş olsun kabızlık ay düşününce ne zort günlerdi bende oğlumda çok çektim poposuna kulak çubuklarıyla z.yağ sürmeler içirmeler armut püreleri kayısı püreleri şeftali patates havuç pirinç muz vs. gıdalar kabız yapar aklınızda olsun yedirirken muhakkak ishal edecek gıdalarda vermeli denge kursun vücut allah kolaylık versin zor bebek büyütmek
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var benim kızımda kabızlık problemi var iki yaşında ve halen emiyo yavaş yavaş emmeden kesildi zatenkendini çok zorluyo ve sürekli sıkıyo doktorun vewrdigi ilaçlar kusturuyo herşeyi denedim ama sorununmuzu aşamadım
Benim bebeğimde çekiyo kabızlık doğduğunda gayet iyiydi taki 3,5 aylık olana kadar o zamandan beri sürekli kabızlık çekiyo çok zor yapıyo sürekli z.yağı falan kullanıyorum onun sayesinde günde 1 kerede olsa yapıyo şükür diyeyim bunada..
arkadaşim,kızım gabız olmustu.sadece fitille çikiyordu ,sonra iki gun sırada ıspanak yedim,yanında yogurt ve seftali meyve suyu içtim.kızım bir çozuldu bir daha olmadı.mamaya gelince sadece gece yatarken ver şimdilik.rahat uyusun.mamaya alışınce ,duzelir.
Bebeğini fitile alıştırırsan barsakları tembelleştirip daha sonra fitilsiz kakasını yapamaz hale gelebilir. 1-2 çay kaşığı zeytinyağı içirirsen iyi gelebilir.Bi zararı olmaz son derece doğal..