E
egemle
Ziyaretçi
- Konu Sahibi egemle
oğluşuma ek gıdayı fazla abarttım sanırım kabız oldu moralim çok bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canim cok mu agir geldi bir gunde cok ek gida verme yeni basladin ise..
ne tur beslenme uyguluyorsun
herkes yavaş yavaş başla deyip durdu.aslında başlamıyacaktım ama artık emzirmekle doymadığını hissettim mamalar yerine doğal bişeyler olsun dedim.sabahları kahvaltı(peynir,yumurta sarısının dörtte biri cici bebe ,pastörize süt ve su az zeytin yağı karıştırıp veriyodum.öğleden sonrada ya elma püresi yada portakal suyu.bir kaç gün öğleden sonra meyve suyu yerine patatesli havuçlu prinç çorbası yaptım tel süzgeçten geçirip.verdiklerim bunlardı.
canım gecmiş olsun pazterize süt kabızlık yapar bence bırak verme nekadar suyla karıştırsanda kabızlık yapar havucta kabılık yabarmış
patateste kabız yapmış olabilir bence kesme istersen şimdiden alışsın ama kabız yapacak şeyleri bir arada verme meyve sularına devam et yoğurt verebilirsin birazda su takviyesi yap artık bu gıdaların yanında....
teşekkür ederim.bende şimdilik ekgıda olarak meyve sularını vericem artık.doyması içinde gece yatmadan mama vericem.bakalım durumda değişme olucakmı.inşallah ek gıdadan olmuştur bağırsaklarında sorun olmasında tek korkum buvalla ben de çok çektim kızımın kabızlığından.
tek yol düzenli beslenmesi.şu an siznki çok küçük .benimde sütüm yetmediği için 15 günlükten itibaren ek mamya geçmiştim ve kabızlık sorunu yaşamıştım.
çok doktora götürdüm çok ilaç kullandım taki tuvalaet eğitimine geçene kadar.demek istediğim şu sisnzki tabi daha çok küçük ama tembellik yapmamsı için kabızlığa alışmamsı için şimödiden dikkat edin
ilk olarak süt ve süt ürünleri kabızlık yapar
patates pirinç bebe bisküvisi kabızlık yapar
meyve suyu olarak eminimki kendiniz yapıyorsunuzdur. kayısı suyu verin ama şeftali vermeyin.bide aç karnına elma suyu ii geliyor diye duymuştum
zeytin yağını bende denedim bi işe yaramıyor.
havalar ısınıyor bol bol kavun karpuz ii geliyor.
neticede 2 yıla kadar çocuğumda kabızlık vardı şimdi çok nadir bence ek gıdaları kesmeyin ama fazlada yüklemeyin yavaş yavaş verin çok geçmiş olsun