benim kasılmalarım varmış...varmıs diyorum ben çünkü onları bebeğin hareketleri sanıyordum...bebek sanki bir yanda top gibi oluyordu o bölge kasılıyordu hemen geçiyordu...merak ettim bu sekilde olan arkadaslar varmı diye ...lütfen olanlar varsa bana yazın
bendede var.hemde uzun zamandır.hiç geçmedi geçmeyede niyeti yok galiba.bazen sıklaşıyo.ağrıyla geliyo hep.oluyomuş normalmiş.ama dikkat etmek gerekiyo tabii.bi dahaki gidişimde doktora sıklığın arttığını anlatıcam.erken gelir diye ödüm patlıyo.
canım endiselendiğin için tesekkür ederim ancak yasayan bilir...bende 1 kızımdan sonra 6 7 haftalık düsükler yaptım ve çok korkuyorum sürekli su gibi akıntım oluyo dr baktı bisi yok diyod ama çok endiseleniyordum bide bu kasılmalar olmaya basladı bende endiseler dahada arttı...tabi taktir allahın ama ...:1no2:
inan sokağa çıkmaya korkar oldum
bendede var.hemde uzun zamandır.hiç geçmedi geçmeyede niyeti yok galiba.bazen sıklaşıyo.ağrıyla geliyo hep.oluyomuş normalmiş.ama dikkat etmek gerekiyo tabii.bi dahaki gidişimde doktora sıklığın arttığını anlatıcam.erken gelir diye ödüm patlıyo.