Merhaba güzel anneler, 5.5 aylık bir oğlum var, doğduğundan beri uykusu hep problemli. Oğlumun kalbinde delik var ve başlarda da kolik bir bebekti, akşam saatlerinde başlar ertesi gün sabahın ilk saatlerine kadar uyumadan ağlardı. Çok şükür 4.ayda kolikliği geriledi gibi oldu (3.ve 4. Ay arası) tam düzeldi dedik atak haftası başladı 4.aya iki hafta kala, 6. Aya girmesine 10 gün var ama hala devam ediyor , üstüne yeni alışkanlıklar edindi kucakta uyumak memede uyumak gibi kucaktan inince basıyor çığlığı. Eşimin işi gereği küçük bir şehirde yaşıyoruz ailelerimiz farklı uzak şehirlerde sağolsunlar 3 aya kadar yardımcı oldu annelerimiz birazda ben her iki annemde kaldım ama, daha fazla gelemiyorlar arkada herkesin belli bir düzeni evi çocukları var bizden başka da. Ben gidince de farklı bir düzen ortam yatak derken belli bir düzene koyamadım oğlumun uykusunu gece yarısından önce asla uykuya geçmesini sağlayamıyorum huzursuzlanıyor gözlerini ovuyor ama yine de direniyor uykuya o kadar zorlanıyorum ki evin içinde saatlerce kucakta yürütüp pışpışlıyoruz, eşim de bazen geceleri çalışıyor bazen de bir gün var diğer gün yok bazende dış görevlere gidiyor özellikle bu süreçlerde daha çok zorlanıyorum, benimde sağlık sorunlarım var ama evladıma kıyamıyorum yine kendimi geri plana atıyorum kontrollere bile gidemiyorum, o iyi olsun diye şehir şehir doktor doktor gezdim ama bir sonuca ulaşamadım, bugün sabah 4e kadar çok çok fazla ağladı en son komşular arayıp mesaj attı ne oluyor diye, bende evladım ağlasın istemem ama artık elimden bir şey gelmiyor gibi hissediyorum uyku eğitimi istemiyorum ama herkes buna uyku eğitimi ver diyor , ben daha şefkatli üzmeden ağlatmadan yöntem arayışındayım, tecrübelerinizi paylaşmanıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Uyku Problemi 5.5 Aylık Kalbi Delik Huzursuz Uykusuz Bebek
- Konu Sahibi zibaxz
- Başlangıç Tarihi