5+3 adet gibi kanama gelmesi

kub51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
12
8
30
Merhaba ben 5+3üm sabah kalktım iç çamaşırım full kan olmuş sildikçe aktif kırmızı kan geldi. Kese yerinde duruyor kanama alanı yok dediler ama korkuyorum. Tüp bebekle gebe kaldım

Bende 5. Haftamda aynısını yaşadım . Çok şükür dinlendim bol bol su içtim . Ama ilk önce bir kadın doğuma yaşa acile git bebeğine baksınlar . İnşallah kötü bir şey yoktur . Düşük önleyici iğne vuruyorlae . Sonra bol bol su iç ve istirahat et birşey olmaz Allahın izniyle

Düşük olur hemen dr gidin hatta yatış isteyin bende kanamayla gitmştim bebek duruyordu yatırmdılar eve yolldlr ertes gün kan çoğaldı bebek düştü gidin hemen

Zaten gittim eve gönderdiler. Ben de hemşireyim iğnelerimi falan yaptım evde yatıyorum. İnşallah düşmez :KK43:

Merhaba ben 5+3üm sabah kalktım iç çamaşırım full kan olmuş sildikçe aktif kırmızı kan geldi. Kese yerinde duruyor kanama alanı yok dediler ama korkuyorum. Tüp bebekle gebe kaldım
Progestan kullanıyor musunuz
İnşallah birşey olmaz dinlenin Allah bebeğinizi korusun 🤲

İnşallah bi zararı da olmaz canm 🤲 Allah esirgesin inşallah
Amiiinnnnn inşallah bugün 9 haftalık oldu . O kanama alanı hale daha var maalesef bende . Ama doktor bu sen oturdun kalktın döndün diye olmadı . İlk 3 ayda çoğu gebelikte olan bir durum dedi . Yatsan da geçecek birşey olmadığını söyledi kese büyüdükçe vücut onu imha edecek dedi . 🤲🏻🌸 allahım kimseye bu durumu yaşatmasın psikolojisi çok zor 🥺

Amiiinnnnn inşallah bugün 9 haftalık oldu . O kanama alanı hale daha var maalesef bende . Ama doktor bu sen oturdun kalktın döndün diye olmadı . İlk 3 ayda çoğu gebelikte olan bir durum dedi . Yatsan da geçecek birşey olmadığını söyledi kese büyüdükçe vücut onu imha edecek dedi . 🤲🏻🌸 allahım kimseye bu durumu yaşatmasın psikolojisi çok zor 🥺
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah gebeliğim devam eder🤲🏻 6 senedir bekliyoruz bu 3.tüp bebek denemem🙁🤲🏻 kanama alanı yok, kese de duruyor dediler

Hiç stres yapmayın zamanla rahim kanama alanını emerek imha edecektir inş 🤲

X