Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan kullanıyor musunuzMerhaba ben 5+3üm sabah kalktım iç çamaşırım full kan olmuş sildikçe aktif kırmızı kan geldi. Kese yerinde duruyor kanama alanı yok dediler ama korkuyorum. Tüp bebekle gebe kaldım
Aynen sabah öğlen akşam fitil kullanıyorum bir de progestan iğne yaptıkProgestan kullanıyor musunuz
İnşallah birşey olmaz dinlenin Allah bebeğinizi korusun
Keseye baktılar mı . Benim kanamam kesenin arka tarafındaydı keseye bebeğe zarar vermemiştiAynen sabah öğlen akşam fitil kullanıyorum bir de progestan iğne yaptık
İnşallah bi zararı da olmaz canm Allah esirgesin inşallahKeseye baktılar mı . Benim kanamam kesenin arka tarafındaydı keseye bebeğe zarar vermemişti
Amiiinnnnn inşallah bugün 9 haftalık oldu . O kanama alanı hale daha var maalesef bende . Ama doktor bu sen oturdun kalktın döndün diye olmadı . İlk 3 ayda çoğu gebelikte olan bir durum dedi . Yatsan da geçecek birşey olmadığını söyledi kese büyüdükçe vücut onu imha edecek dedi . allahım kimseye bu durumu yaşatmasın psikolojisi çok zorİnşallah bi zararı da olmaz canm Allah esirgesin inşallah
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah gebeliğim devam eder 6 senedir bekliyoruz bu 3.tüp bebek denemem kanama alanı yok, kese de duruyor dedilerAmiiinnnnn inşallah bugün 9 haftalık oldu . O kanama alanı hale daha var maalesef bende . Ama doktor bu sen oturdun kalktın döndün diye olmadı . İlk 3 ayda çoğu gebelikte olan bir durum dedi . Yatsan da geçecek birşey olmadığını söyledi kese büyüdükçe vücut onu imha edecek dedi . allahım kimseye bu durumu yaşatmasın psikolojisi çok zor
Evet kese duruyor dediler kanama alanı yokmuş. Kanama kırmızıdan kahveye döndü ama çok korkuyorum 6 yıldır bekliyoruz bu 3.tüp bebek denememKeseye baktılar mı . Benim kanamam kesenin arka tarafındaydı keseye bebeğe zarar vermemişti
İyi çok şükür o zaman içini ferah tut bir kaç gün mutlaka istirahat et ve bolll booolll su iç . Gerisi Rabbimin işi . O bebek yaşayacaksa kimse ona mani olamazEvet kese duruyor dediler kanama alanı yokmuş. Kanama kırmızıdan kahveye döndü ama çok korkuyorum 6 yıldır bekliyoruz bu 3.tüp bebek denemem
İnşallah haklısınız çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsunİyi çok şükür o zaman içini ferah tut bir kaç gün mutlaka istirahat et ve bolll booolll su iç . Gerisi Rabbimin işi . O bebek yaşayacaksa kimse ona mani olamaz
Hepimizden razı olsun . O kadar iyi anlıyorum ki senin eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarİnşallah haklısınız çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun
Hiç stres yapmayın zamanla rahim kanama alanını emerek imha edecektir inşAmiiinnnnn inşallah bugün 9 haftalık oldu . O kanama alanı hale daha var maalesef bende . Ama doktor bu sen oturdun kalktın döndün diye olmadı . İlk 3 ayda çoğu gebelikte olan bir durum dedi . Yatsan da geçecek birşey olmadığını söyledi kese büyüdükçe vücut onu imha edecek dedi . allahım kimseye bu durumu yaşatmasın psikolojisi çok zor