- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 33
- 35
- Konu Sahibi wickerpark
-
Bende kendim okuyorm günde iki üç tane Meryem süresi dağıtmadım bu kez ama duaya devam tabi ki üç yıllık evliyim hiç korunmadık olmadı iki yıldır iki aşılama oldum ondan önce klomen çatlatma iğnesi denemelerim basarısız oldu pkos hastasıyım bu ikinci aşılamam insallah tutmuştur ama hiç belirtimde yokBekleyin bakalım allaahtan ümit kesilmez pes etmeyin lütfen ne olursa olsun ben aşılama olmadan iki gün önce 41 Meryem suresi dağıttım sizde mümkünse dağıtın lütfen
Üç senelik evliyim 31 yaşındayım şuan progeston kullanıyorum vajinal fitil olarak size de verdi mi doktorunuzKaç senelik evlisiniz acaba
Bizde hiç korunmamistik aralıklı değilde üst üste aşılama daha iyi demişlerdiBende kendim okuyorm günde iki üç tane Meryem süresi dağıtmadım bu kez ama duaya devam tabi ki üç yıllık evliyim hiç korunmadık olmadı iki yıldır iki aşılama oldum ondan önce klomen çatlatma iğnesi denemelerim basarısız oldu pkos hastasıyım bu ikinci aşılamam insallah tutmuştur ama hiç belirtimde yok
Ben hap olarak alıyordum progestanÜç senelik evliyim 31 yaşındayım şuan progeston kullanıyorum vajinal fitil olarak size de verdi mi doktorunuz
Ben testte negatifi gördüm ama yine de kan testine kadar progestanı bırakmıcam bakalım bi umutBen hap olarak alıyordum progestan
Benim üç ay arayla oldu aşılamam eşim asker olduğu için göreve gitti üç ay o yüzden ara verdik bu aşılamam da tutmazsa Eylül ayında tüp bebeğe gececez artıkBizde hiç korunmamistik aralıklı değilde üst üste aşılama daha iyi demişlerdi
AminnnAllah hepinizin gönlüne göre versin kızlar.
Rabbim hakkında hayırlısını versin insAllahBenim üç ay arayla oldu aşılamam eşim asker olduğu için göreve gitti üç ay o yüzden ara verdik bu aşılamam da tutmazsa Eylül ayında tüp bebeğe gececez artık
Kasik agrin normal. Gitmeden tekrar yaptırmn sart degil guzel yukselmis insallah gittiğinde kalbinide duyarsın tebrik ederimMerhaba, 5+2 hamileyim. 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu 1 hafta sonra doktor randevum var. 6+2 döneme geliyor.Geçen hafta ilk kan testinde beta 740 2 gün sonra 1800 civarı çıktı. Gitmeden tekrar kan testi yaptırmalı mıyım. Minik minik kasıklarımda hafif ağrılar giriyor arada normal midir. Yeni hamilelik de nasıl belirtiler fiziksel olarak hissettiniz :)
Belirti bende de yok ki hiç. Ne güzel kalp atışı duymuşsunuz böyle umutsuz olmayın lütfenKızlar bende 5 haftalık Ken doktora gittim kalp atışı kese gördüm bir düşüğüm vardı yine belirtiler geçti artık umudum yok
Ama şişlik biraz kasık agrısı bide tansiyon vardı memelerim hassaslığı geçti çok üzgünümBelirti bende de yok ki hiç. Ne güzel kalp atışı duymuşsunuz böyle umutsuz olmayın lütfen
Kendi kendinize teşhis koyamazsınız bir sonraki randevunuzu bekleyin. Düşük yaparsanız zaten bi sıvı mıvo gelir bebeğin vücuttan atıldığını görürsnğz zaten. Buhar olup uçmaz ki. Bende de göğüs ağrısı hariç hiç bir belirti yok. Ben daha kalp atışı bile duymadım :)Ama şişlik biraz kasık agrısı bide tansiyon vardı memelerim hassaslığı geçti çok üzgünüm
Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahKendi kendinize teşhis koyamazsınız bir sonraki randevunuzu bekleyin. Düşük yaparsanız zaten bi sıvı mıvo gelir bebeğin vücuttan atıldığını görürsnğz zaten. Buhar olup uçmaz ki. Bende de göğüs ağrısı hariç hiç bir belirti yok. Ben daha kalp atışı bile duymadım :)
Bende de hiç meme hassasiyeti yok ama doktordan geliyorum şimdi olmayabilir dedi sizin şuan durumunuz nasılAma şişlik biraz kasık agrısı bide tansiyon vardı memelerim hassaslığı geçti çok üzgünüm
Benim aşırı uykum var yorgunum halsizim midem de tatsızlık başladıBende de hiç meme hassasiyeti yok ama doktordan geliyorum şimdi olmayabilir dedi sizin şuan durumunuz nasıl
Sanki göğüs hassasiyetiniz yoktu dimi? Bende gebe olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördük. Hiç belirtim yok endişeliyim o yüzden sizi rahatsız ettim.Benim aşırı uykum var yorgunum halsizim midem de tatsızlık başladı
Evet benim 5 haftalık Ken vardı hassasiyetim sonra o gün doktora gittim kalp atışını gördük 1 2 gün sonra belirti geçti bendeSanki göğüs hassasiyetiniz yoktu dimi? Bende gebe olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördük. Hiç belirtim yok endişeliyim o yüzden sizi rahatsız ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?