Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selammm bugün transferimin 17. günü Cumartesi keseyi görmeye gidicez Ara ara kasık agrım var ama ne bi bulantı nede başka bi belirtim var. Sabırsızlanıyorum bi an evvel cumartesi olsunnn inş kalp atışını da duyarız
canım hayırlı olsun. inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın. bulantılar 6. haftadan sonra başlıyor fakat herkes de olacak diye bir şey yok. dua et inşallah olmaz çünkü çok zor.
canım hayırlı olsun. inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın. bulantılar 6. haftadan sonra başlıyor fakat herkes de olacak diye bir şey yok. dua et inşallah olmaz çünkü çok zor.
Ya bu dönmede insan bi belirti arıyor şuan kasık ağrım var ama ne bilim. 2 kez kan verdim ilki 1178 2. si 3066 bi daha kan vermedim. Hee bi de alnımda isilik gibi sivilceler çıktı
Ya bu dönmede insan bi belirti arıyor şuan kasık ağrım var ama ne bilim. 2 kez kan verdim ilki 1178 2. si 3066 bi daha kan vermedim. Hee bi de alnımda isilik gibi sivilceler çıktı