Gebeliğe Hazırlık 5+2 Gebelik kesesini doktor beğenmedi bunu yaşayan ve sonra düzelen oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemy81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
1
0
43
Herkese Merhaba Test yaparak 2 gün gecikmeyle öğrendim gebeliğimi,aynı gün kan testinde hcg 340 çıktı.2 gün sonra baktık 780 çıktı.Cumartesi doktora gidince kesenin şeklini beğenmedim dedi.Bizde eşimle daha önce hiç duymadığımız bir durum olduğu için şaşırdık.Kesesi bozuk olup sonra düzelen oldu mu?Ya da neden oluyıor bu durum?

Eklentiler

• IMG_9863.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba öncelikle inşallah sağlıklı bir gebelik olur . BNde 5 hafta kadar önce 8 günlük gecikmeden sonra gittim sizin gbi bana da kesenin şekli hoşuma gitmedi demişti ama haftaya gel bakalım dedi düzelme ihtimali olduğu için mi dedi bilmiyorum ama bnm durum farklıydı bi sonraki hafta gittiğimzde skar gebelik teşhisi kondu bnm bebek sezaryen dikişinde oluşan açıklığın içindeydi ama kese için başta bu şekilde söyledi. İnşallah hayırla düzelir ve sağlıklıca kucağınıza alırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…