- 4 Ocak 2013
- 530
- 85
-
- Konu Sahibi minikipegim
merhaba, baktım ama sizinkiler benim kızım için yaşça küçük oluyor.. ilgilendiğiniz için teşekkürlertakas düşünürsen konuma bak canım
aaa benim gördüğüm o değildi, ama teşekkürler.. bu durumda takasa uygun değilim, oyuncak filan olsa iyi olurdu amabenim konum kız bebek değil canım senin için
tamam canım oyuncak var ama biz oynuyoruzaaa benim gördüğüm o değildi, ama teşekkürler.. bu durumda takasa uygun değilim, oyuncak filan olsa iyi olurdu ama
olsun, size de iyi satışlar dilerimtamam canım oyuncak var ama biz oynuyoruz
yukarda alıntılamıştım yazınızı cevap bekliyorum.olsun, size de iyi satışlar dilerim
Kusura bakmayın şimdi gördüm.. Bunlar 18-24 ay ama bence yazın çok dar giysi uygun degil o yuzden boşuna almayın yazık olur giyemez çok sanırımyukarda alıntılamıştım yazınızı cevap bekliyorum.
fiyatları çok uygun tuttum aslında, hepsi 185 ediyor ama toplu alacaksınız madem, sizi kırmayayım biraz daha indirelim 170 olsun mu toplu bir fiyat alabilirmiyim acaba?
seçtiklerim mi 185 ediyor :) topu fiyat derken seçtiklerime bir fiyat istedim toplu olarakfiyatları çok uygun tuttum aslında, hepsi 185 ediyor ama toplu alacaksınız madem, sizi kırmayayım biraz daha indirelim 170 olsun mu
hangi ildesiniz acaba elden alma imkanım olur mu diye soruyorum ben istanbuldayımHaa pardon, seçtiklerinizi görmedim ama sadece toplu Satışta indirim yapacaktım.. Seçtikleriniz 60 tl ediyor, 50 yapalım en son
hangi ildesiniz acaba elden alma imkanım olur mu diye soruyorum ben istanbuldayım
anladım.size mesaj atamıyorum burdan yazmak durumundayım beyaz olan ve kırmızı beyaz çizgili olan elbise mi tuniktişört mü anlayamadım da?ankaradayım ben
Beyaz olan tshirt kırmızı olan elbiseanladım.size mesaj atamıyorum burdan yazmak durumundayım beyaz olan ve kırmızı beyaz çizgili olan elbise mi tuniktişört mü anlayamadım da?