Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyım
Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyımEki Görüntüle 3554859
Keseyi gormussunuz iste onun fotosunu vermiş. Surda ortada kucuck bir sey o kese sanirim. Ben 5+4te gittiğimde doktor fotograf vermemisti ama icinde yuvarlak olusum gormustuk bu fotoda bir sey gözükmüyor.
Bir sonraki hafta gittigimde foto verdi o zaman bebegin tutundugu alan gozukuyordu. Bir yuvarlagin icinde cop adam gibi bir sey .Alttan muayene ile 6+4te kalp atisini duymuştum. Hem daha net fotograf oluyor.
Cok kucuk oldugu icin suan sadece kese fotosuna sahipsin sanirim o da kuş gozu kadar gozukuyor :)
Hayirli olsun saglikla ilerlesin umarım