5+0 kese göründü ultrason fotoğrafı anlayan var mı

bukettok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
6
1
1
26
Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyım

Kesen var görünüyor henüz çok küçük zaten şu an benekte kalp atışı da görünmez herkese 2 hafta sonra gel diyorlar ek bir şey yok şimdilik

Keseyi gormussunuz iste onun fotosunu vermiş. Surda ortada kucuck bir sey o kese sanirim. Ben 5+4te gittiğimde doktor fotograf vermemisti ama icinde yuvarlak olusum gormustuk bu fotoda bir sey gözükmüyor.
Bir sonraki hafta gittigimde foto verdi o zaman bebegin tutundugu alan gozukuyordu. Bir yuvarlagin icinde cop adam gibi bir sey .Alttan muayene ile 6+4te kalp atisini duymuştum. Hem daha net fotograf oluyor.
Cok kucuk oldugu icin suan sadece kese fotosuna sahipsin sanirim o da kuş gozu kadar gozukuyor :)
Hayirli olsun saglikla ilerlesin umarım

Araştırdım çok kese 7 mm bebek 3 mm kağıtta yazana göre bakalım kalp sesini duymak için gün sayıyorum tam 5 haftada karnımdan göründü kese şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…