Bebek İkinci El 4moms mamaro, fisher price donence ,chicko kanguru , papetto ana kucagi

esraecenaz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
5
0
6
34
İstanbul
4 moms mamaro yenisinden hic bi farki yok yesil renk olani yeni nesil ana kucagi orjinal kutusu bile duruyor bizim kiz cok durmadi uzerinde
Fisher price ayicikli donence kizim hic sevemedi kullanilmadi hic pilleri bile duruyor.
Chicko kanguru soft&dream model gri renk hediye geldi fazlalikti bizde hic kullanilmadi kutusuyla beraber gondericem
Papeto anakucagi pembe renk hastane kontrolleri icin ayda bir keznkullanildi hic hir eksigi yok:)
Ilgilenenlere resim gonderebilirim.

4 moms mamaro yenisinden hic bi farki yok yesil renk olani yeni nesil ana kucagi orjinal kutusu bile duruyor bizim kiz cok durmadi uzerinde
Fisher price ayicikli donence kizim hic sevemedi kullanilmadi hic pilleri bile duruyor.
Chicko kanguru soft&dream model gri renk hediye geldi fazlalikti bizde hic kullanilmadi kutusuyla beraber gondericem
Papeto anakucagi pembe renk hastane kontrolleri icin ayda bir keznkullanildi hic hir eksigi yok:)

resim ve fiyat eklerseniz daha iyi olacak

ürünlerin resimlerini gönderirmisiniz ve fiyatlarıda yazarmısınız.

ürünlerin resimlerini gönderirmisiniz ve fiyatlarıda yazarmısınız.[/QUOT

$20140304_1029492.jpg kanguru için 100 tl istiyorum.

$20140304_1032572.jpg anakucağı için 45 tl istiyorum.

$20140305_1653142.jpg dönence için 75 tl istiyorum.

merhaba.dönenceyi 50 tl den verebilirseniz alıcı olurum.

Back