Bebek İkinci El 4MOMS MAMARO , Bright Starts Bounce Baby HOPPALA SATILIKTIR../satılmıştır

arcsibel

sibel&göksel&ege&kuzey
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
396
49
46
MERHABA ; BEBEĞİMİN ARTIK KULLANMADIGI 4MOMS MAMARO VE HOPPALA SATILIKTIR HER İKİ ÜRÜNDE TEMİZ KULLANILMISTIR İKİSİNİNDE GARANTİLERİ DEVAM ETMEKTEDİR MAMAROYU COK SEVEREK KULLANDIM FAKAT HOPPALAYI BEBEĞİM SEVMEDİ İÇİNDE DURMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN SATIYORUM ALALI 2 AY KADAR OLDU İKİSİDE FATURALI ORJİNAL KUTULARINDA İSTANBUL - ÇATALCA ELDEN TESLİM OLUR HEM ÜRÜNLERİ BİREBİR GÖRMÜŞ OLURSUNUZ İLGİLENENLERE TELEFONDAN RESİM YOLLAYABİLİRİM ,,
MAMARO**450 TL
HOPPALA**150TL

4Moms Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu
Mamaroo yukarı aşağı zıplarken sağa sola da hareket eder, tıpkı ebeveynlerin bebeklerini rahatlatmak için yaptıkları gibi

Aynı sizin kollarınızda gibi
Biz hiç kucağında titreşimli ana kucağı gibi bebeğini titreten veya salıncak gibi sallayan bir ebeveyn görmedik, ama hoplatan ve nazikçe sallayan binlercesini gördük. İşte bu mamaRoo'nun yaptığı şey, sizin yaptığınızı yapıyor

Sırtını yasla ve rahatla
4moms ekibi hareket sensörleri aracılığıyla anne ve babanın hareketlerini ölçerek bu hareketleri mamaRoo'ya uyarladı. mamaRoo 5 farklı hareketi içiren tek ana kucağı, ebeveynlerin doğal hareketlerinden yola çıkarak bebeği rahat ettirmek amacıyla tasarlandı. Bu sıradan bir ana kucağı değil.
Bu sıradan bir ana kucağı değil… Tüm 4moms ürünleri gibi mamaRoo da gerçekten olağanüstü ve benzersiz. Planlamadan üretim aşamasına kadar ürün; uzman tasarımcılar, doktorlar ve en önemlisi de yüzlerce aile sayesinde yapılandı.

MamaRoo'nun oyuncakları, yumuşak, iç kılıfı da oldukça rahattır. Makinede yıkanabilir ve fermuarı kolayca takılıp çıkarılabilir, oyuncak topları da çift yönlüdür, bir tarafı sadece renkleri seçebilen 4 aylık bebekler içintasarlanmıştır. Oyuncakların diğer tarafı ise daha büyük bebekler içintasarlanmıştır.
Yeni doğan bebekler gözlerini sadece 20-25 cm. ötesine odaklayabildikleri içinmamaRoo'nun dönencesi de bu mesafede konumlandırılmıştır. Oyuncak toplar bebeğin görsel becerilerini arttırıyor.

8 haftadan küçük bebekler oyuncaklarla oynamaya hazır olmuyorlar ve sadece seyredebiliyorlar. Özellikle yenidoğan bebekler mamaRoo'nun oyuncaklarına konsantre olabiliyorlar ve bu da onların görsel becerilerini arttırıyor.

- Oturma ünitesini istediğiniz yatış pozisyon da ayarlayabiliyorsunuz.
- Beş gerçek hareket, anne ve babaların hareketleri baz alınarak tasarlanmıştır.
- Doğadaki sesler kullanılmıştır ve MP3 bağlantısı mevcuttur.
- 3 adet çift yönlü oyuncak mevcuttur, bir tarafı siyah-beyaz, bir tarafı renkli ve desenlidir.
- Çevre dostudur, pille çalışmaz, elektrikle çalışır.

Beş benzersiz hareket mamaRoo yukarı ve aşağıya doğru hoplatır, aynen anne ve babaların bebeklerini rahat ettirmek ve sakinleştirmek içinyaptıkları gibi…

- Araba yolculuğu
Kendi çevresinde sekiz şeklini çizerek sallanma

- Kanguru
Aşağıdan yukarıya doğru sallanma

- Ağaç Salıncağı
Yanlarda yükselerek, ortada alçalarak sallanma

- Rock-A-Bye
Yanlarda alçalarak, ortada yükselerek sallanma

- Okyanus Dalgası
Büyük bir daire çizerek sallanma

Beş farklı doğal sesten birini veya mamaRoo'ya bağladığınız MP3'ünüzden seçtiğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

Hitap ettiği yaş aralığı: Doğumdan itibaren 12 kg.'a kadar..

Bright Starts Bounce Bounce Baby ™ Aktivite Merkezi Aktivite la New 2014 7122

• Ürünün Kodu: BS.7122
  • Ürünün Adı: Bounce Bounce Baby ™
  • Markası: Bright Starts
  • Markanın Ait Olduğu Ülke: A.B.D
  • Üretim Yeri: P.R.C
  • Hitap ettiği Yaş Aralığı : 4. Aydan itibaren

Özellikleri

• Bu kompakt faaliyet bölgesi bebeği oyalamak için gerekli tüm özellikleri sunar!
  • Esnek pedi, bebek için sıçrama ve dans etme kabiliyetini geliştirir. 360⁰ dönen koltuğu sayesinde tabla üzerindeki tüm oyuncaklara tam erişimini sağlar.
  • Platform üzerinde yukarı ve aşağı eğlenceli sıçrayan bir etki sağlar
  • 3 kademeli yükseklik ayarları, bebeğinizle birlikte büyüyecek bir platform
  • Rahat koltuğu 360⁰ dönerek oyuncaklara tam erişim
  • Ayçiçeği şeklinde hareketli başlık içerinde dönen boncuklar
  • Saplı yaprak şeklinde diş kaşıyıcısı
  • Zürafa boynu şeklinde ki oyuncak üzerinde hareketli halka ve boncuklar
  • Tırtıl şeklindeki saplı oyuncak ucuna asılabilen kaplumbağa
  • Bebeğin en sevdiği oyuncakları bağlayabilmek için dönence
  • Kolay temizlenebilir oyun tepsisi
  • Yerden tasarruf sağlayan üçgen şeklinde özel tasarım
  • Koltuk kılıfı makinede yıkanabilir. Yaş: 4 Aydan itibaren kullanılır.

Son düzenleme:
hopalanın sıfırı 190 lütfen makul bir fiyat belirtin ürünün jelatinini bile açsanız 2 el oluyor

ost: 38656094, member: 643297"]hopalanın sıfırı 190 lütfen makul bir fiyat belirtin ürünün jelatinini bile açsanız 2 el oluyor [/QUOTE]
Merhaba ..2.ci elinde bir ederi var mutlaka fakat iki turlu urun var bir fazla kullanilmis birde alinipta kullanilmamis yenidinden zerre farki yok dusuncenize saygi duyarim .
pazarlikta sunnettir siz aklinizdaki fiyatlari belirtirseniz mutlaka orta bir yol bulunur:)

Elden teslim de kendi isyerim oldugu icin kredi karti gecerlidir kizlar bilginize

hopalanın sıfırı 190 lütfen makul bir fiyat belirtin ürünün jelatinini bile açsanız 2 el oluyor

Cidden hoppalanin fiyatı çok yüksek sonuçta ikinci el

2.el satışlarında fiyatlar beni de çok şaşırtıyor, nerdeyse sıfır ürün fiyatı istenecek

bu fiyatlara ikinci el alıpta niye kargo veya adres peşine düşüp bu zahmete girelim. Üstelik mağazadan gidip, zevkinize göre seçip beğenme lüksünü tadan siz, paketi ilk açan siz, ürünü sıfır kullanan siz ama 180'e sattığınızda tüm bu ayrıcalıkları 10 tl.ye yaşayan yine siz. İkinci eli alan kişiyse 15-25 lira için hem zahmete girecek hemde size bu lüksü yaşatacak

Ayrıca mağazadan aldığımızda;
-peşin fiyatına kredi kartına taksit yapabiliriz,
-beğenmezsek geri iade edebiliriz,
-garantisini kullanabiliriz,
-istersek ücretsiz kapımıza kadar gelir,
-ve en önemlisi sizin zevkinize göre değil kendi zevkimize göre beğendiğimiz renk ve biçimde bir ürün alır paketini de biz açarız.

benim ikinci el bir ürün almam için yarı fiyatından da aşağıda olmalı, ürün sıfırını kullanan kişiye benden daha ucuza mal oluyorsa bu işte bir mantıksızlık var demektir.

"sgek" sözlerim sizin konunuza cvp. olsada bir tek size değildir, bu şekilde ürün satan çok var genel anlamda yazdım lütfen bir tek siz üzerinize alınmayın. Ayrıca diyebilirsiniz ki zorla satmıyoruz (ki muhtemelen öyle diyeceksiniz), elbette öyle sadece mantıksız satışlar yapılıyor dikkat çekmek istedim.

Duygularımıza tercüman olmuşsun canim sağol:)

Merhaba öncelikle herkesin düsüncesine saygi duyarim .
Konuyu takip ettiyseniz eger ilk basta 180 tl sonrasinda 150 tl
Urun kullanilmadi 2 ay once alindi istanbul catalca elden teslim kredi karti gecerli diyerek notta dusmustum sizin yazdiginiz gibi acımasız fiyatlar yok ikinci el diyede yok paraya verilmez ki :) faturasi orjinal kutusuyla birlikte her iki urunde mamaronun garanti bitisine 1.5 yil hoppalada firma garantisiyle 2 yil var

ben sahibinden.com da sattım. biraz pahalı sizin mamaroo

Ciddi alici mutlaka pazarlik yapiyor zaten. Hicbir zaman konulan fiyata satilmiyor alici verebilecegi rakami soyluyor saticiyla ortak bir fiyatta anlasiyorlar sahibinden.comdada 450 tlden asagi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…