Türkiye’de evet fakat ben Fransadayım burda sezeryan önerilmiyor genellikle suni sancıyla veya keseyi patlatarak doğumu başlatıyorlar4kg üzeri sezaryen doğum öneriliyor diye biliyorum. Bebekte omuz takılması, annede fazla kesi olması ihtimallerine karşı.
Suni sancı veya kese patlatmanın bebeğin 4kg olmasıyla ne gibi bi alakası var anlayamadım. Doktorun mantığını çözemedim. Sağlıkla doğsun inşallah.Türkiye’de evet fakat ben Fransadayım burda sezeryan önerilmiyor genellikle suni sancıyla veya keseyi patlatarak doğumu başlatıyorlar
Ilk hamilelikte kızimı 4.100gram doğum yaptim 2yerden kesik atti ebe icten 18 distan 18 dikisim vardi ve kızimın kalçasini çıkarmış ebe doktorda yoktu başında,3kere amelyat gecirdik biz,Kızlar merhaba, aranızda ilk hamileliğinde 4 kilo ve üzeri normal doğum yapan anneler var mı,
Ben 37 haftalık hamileyim.
35 haftalıkken gittiğim kontrolde bebeğimin kilosu 2.900kgdı yaklaşık 2 hafta önden gittiğini söylediler doğumda yaklaşık 4 kg ve üzeri olur dediler, doktorum suni sancıyla veya keseyi patlatarak doğumu başlatmayı önerdi ilk doğum olduğu için doğuramazsın bebek sıkışabilir dedi ben öyle düşünmüyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Yani doğumda 4kg ve üzeri olabilir diyorlar gelişiminin önden gittiğini görünce gününü beklemeden 2 3 hafta önce maalesef sancı vererek veya keseyi patlatarak doğumu başlatıyorlar.Suni sancı veya kese patlatmanın bebeğin 4kg olmasıyla ne gibi bi alakası var anlayamadım. Doktorun mantığını çözemedim. Sağlıkla doğsun inşallah.
Eski topraklar dayanıklı oluyorAnnem kardeşimi 4.200 gr doğurdu normal bir sorun olmadı
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için benim pozisyonu uygun ama kilolu işte bakalım ne olacakOğlum 4500 Gr doğdu hem kilolu hemde doğuncaya kadar başaşşa doğum pozisyonu almadı ve sezaryen oldum. Yurt dışı çok çok sıkıntı olmadığı sürece sezaryen yapmıyormuş hayırla kucağınıza alırsınız inşallah.
Teşekkür ederim devlette mi doğum yaptınız özelde mi öğrenebilir miyimIlk hamilelikte kızimı 4.100gram doğum yaptim 2yerden kesik atti ebe icten 18 distan 18 dikisim vardi ve kızimın kalçasini çıkarmış ebe doktorda yoktu başında,3kere amelyat gecirdik biz,
2ci hamilelikte doktor sen zaten sezeryanlıksin nasil yaptırdılar dedi ve 2 ve 3cü dogumum sezeryan oldu
Allah yardimcin olsun bisey olmadan kucaginiza alin insaAllah
Doğumunuz nasıl oldu merak ettim.Teşekkür ederim devlette mi doğum yaptınız özelde mi öğrenebilir miyim
Halam 5 kilo dogurmustu ama baya zorlanmistiKızlar merhaba, aranızda ilk hamileliğinde 4 kilo ve üzeri normal doğum yapan anneler var mı,
35 haftalıkken gittiğim kontrolde bebeğimin kilosu 2.900kgdı yaklaşık 2 hafta önden gittiğini söylediler doğumda yaklaşık 4 kg ve üzeri olur dediler, doktorum suni sancıyla veya keseyi patlatarak doğumu başlatmayı önerdi ilk doğum olduğu için doğuramazsın bebek sıkışabilir dedi ben öyle düşünmüyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
1 hafta önce doğum yaptım, tam 4 kilo bir bebek doğurdum içten sadece 5 dikişim var dıştan ise hiç dikişim olması, allaha çok şükür üç ıkınmayla doğurdumIlk hamilelikte kızimı 4.100gram doğum yaptim 2yerden kesik atti ebe icten 18 distan 18 dikisim vardi ve kızimın kalçasini çıkarmış ebe doktorda yoktu başında,3kere amelyat gecirdik biz,
2ci hamilelikte doktor sen zaten sezeryanlıksin nasil yaptırdılar dedi ve 2 ve 3cü dogumum sezeryan oldu
Allah yardimcin olsun bisey olmadan kucaginiza alin insaAllah
Maşallah ya kırk bir kere1 hafta önce doğum yaptım, tam 4 kilo bir bebek doğurdum içten sadece 5 dikişim var dıştan ise hiç dikişim olması, allaha çok şükür üç ıkınmayla doğurdum
Gebe kalmadan önce de iştahlı biriydim diyebilirim, hamilelik döneminde kullandığım balık yağı omega3 kilo aldırdı diye düşünüyorum zaten doktorlarda balık yağı kullanan bebeklerin gelişimi iki hafta önden gidebileceğini söylüyor, fakat benim bebeğim öyle düşündüğüm kadar kilolu gözükmüyor boyu normalin biraz üstünde, sanırım ondan iri. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumMaşallah ya kırk bir kereNe yediniz,içtiniz de bebek böylesine güzel kilo aldı gerçekten merak ediyorum..Rabbim size bağışlasın uzun,hayırlı ömür versin
Kızlar merhaba, aranızda ilk hamileliğinde 4 kilo ve üzeri normal doğum yapan anneler var mı,