Arkadaslar ben 4b li olarak bir kurumda çalışıyorum. Doğum öncesi ve sonrası olmak üzere 16 hafta ücretli izin hakkımı kullandım maaşımda yattı bu dönemde. Sonra ücretsiz izne ayrıldım. Bana sadece sgk dan 160 tl süt parası aldım. Bunun dışında doğum rapor ücreti adı altında ve emzirme ödeneği adı altında ödeme yattığını öğrendim yaklaşık 7 bin civarı. Ben maaş aldığım için raporlu olduğum dönem bu ücret zaten verilmiş mı oluyo yoksa ekstra doğum yardımı mi oluyo. Sgk ya başvuru yaptım incelenecek ona göre yatacak yada yatmayaçak. Sizce sonuç ne olur. Lütfen net bilgisi olanlar yorum yapsın. Teşekkür ederim. Konum yanlış yerde ise lütfen taşınsin çünkü konu kategori si ne bilmediğim den buraya yazdım engellenmek istemiyorum söz konusu dedigm şey link de attım
O 16 haftalık süreç için ister toplu isterseniz aylık olarak alabiliyormuşsunuz ben de ayrı ayrı sanıyordum ama değilmiş aldığınız maaş devletten olan aylığınızın 3te1 kadardı sanırım öyle olması gerekiyor ben de araştırıyorum bildiğim bu kadar
O 16 haftalık süreç için ister toplu isterseniz aylık olarak alabiliyormuşsunuz ben de ayrı ayrı sanıyordum ama değilmiş aldığınız maaş devletten olan aylığınızın 3te1 kadardı sanırım öyle olması gerekiyor ben de araştırıyorum bildiğim bu kadar
Devlet her doğurana maaşa ek yeri bin lira Verse birilerinin her mitingte üç de yetmez beş tane türküsüne gerek kalmazdı :) aldığınız maaş bahsi geçen para diye biliyorum ben de
Devlet her doğurana maaşa ek yeri bin lira Verse birilerinin her mitingte üç de yetmez beş tane türküsüne gerek kalmazdı :) aldığınız maaş bahsi geçen para diye biliyorum ben de
Aldıgınız maas 16 haftalık ucret. O ucret sgk yatması gerek sız onu ısverene teslım edersınız ben bu sekılde bılıyorum. Ayrıca cocuk parası almadınız mı , baglı bulundugunuz sosyal hızmetler verıyor bunuda