• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4aylık bebeğim doyamıyoruz birbirimizeeee

cigmex

çok tatlı bir kış bu
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
240
5
96
Antalya
arkadaşlar bebeğim 4 aylık oldu doyamıyoruz birbirimize.
farkında olamda ne kadarda özlemişiz birbirimizi halbuki....
5 yıl nasıl yaşamışız bir birimizden ayrı
bütün gün öyle güzel vakit geçiriyoruz ki...
birbirimizi sevmeye,öpmeye,koklamaya doyamıyoruz.
allahım bu ne harika bir duyguymuş meyerrr
maviş gözleriyle bakınca canımıza can katıyorrr kızımızzz
hele birde babasına büyük bir aşkla bakıyor ki sormayın.
günlerimiz saatlerimiz çok şükür harika geçiyor.
onunla doğdum sanki arkadaşım,canımdan bir parça ve yaşama sebebimiz bizim.
evde minicik bir şeyyy
küçük bir insan..o kadar anlamlı varlığı.
bende dünyada bundan daha kutsal ve daha mükemmel bir duygu yok
uysal ve gözlerime öyle anlamlı bakıyor kiii
allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim.
bebeklerimizle geçirdimiz o anlamlı ve güzel vakitleri paylaşmak isteyen arkadaşlar
lütfen buyrunnnnnnnnn
hepinize sevgilerimizleeeeeolumunekankayizsmile

canım ne güzel anlatmışsın..
aynen katılıyorum sana..
doyamıyorum bende yakışıklı ve mucize oğlum Ata'ma...

bende hep drim taşıyo içim taşıyoooo diye
akşam babası gelince ona erdiğimde gözleri hala bende olur bıkmadınmı kız annneden hala derim
güler ve hala bana gelmeye çalışır
aşk bu olsa gerekk....opuyorumnanaktan

Ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. Aslında bu dönemde ben de dahil olmak üzere çoğumuz bebeğimizin gece uyumadığından, gaz sancılarından vs şikayet edip duruyoruz..
Bardağa dolu tarafından bakmak lazım.. Allah bize bi mucize veriyor ve bu mucizenin değerini bilmemiz gerek..

kızlar maşallah allah analı babalı büyütsün mutlulugunuz daim olsun
nınım bana da dua etlütfen ben de evleniyorum

canımmm okadar güzel yazmışsınki
her fırsatta uzun bir süre çocuk sahibi olmam, bebek sorumluluğunu alamam diyen beni bile heveslendirdin :) hep iyi olun mutlu olun inşallah.

Ben çalışan bir anneyim. Öğle arası ve akşam iş çıkışında görünüyorum. Gün içinde uzağız birbirimizden. Yavaş yavaş anlamaya başladı gidişlerimizi, ağlıyor arkamızdan. Kahroluyorum. Ağlama bebeğimmm canım diyorum...
Kızım babasına daha bi düşkün , bazen beni sevmiyor mu acaba diye sitem ediyorum :) Daha çok onun arkasından ağlıyor. Ama birbirlerine çok düşkün baba kız. Onların o yakınlığı beni çok mutlu ediyor. Yavrum küçük prensesim o kadar güzelki ... Allahım isteyen herkese nasip etsin. Yavrularımızın eksikliğini hissettirmesin... Daha büyük bir mutluluk yok bu dünyada... ıyi ki bizimlesin Melis'im...

kucuk kızıma kavusalı bugun 2 ay 1 hafta oldu. 2 aydır hayatımda yasamak ıcın gercek bı sebebım war. bugune kadar boş yasamısım gıbı gelıyo. esım ve kızım benım herseyım. Allah kımseyı evladından aılesınden ırak dusurmesın...

kızlar maşallah allah analı babalı büyütsün mutlulugunuz daim olsun
nınım bana da dua etlütfen ben de evleniyorum

amin canım..teşekkür ederim..
İnşallah canım birgün yani zamanı geldiğinde , yani :) çok istediğinde seninde olur..
ben çok ama çok istemiştim kuzumu :)))...:ecrin_bebek:
Allah her kadına anneliği tattırır inşallah...:Saruboceq:

burdaki yazıları okuyunca meleğimi hemen kucağımda olsun istiyorum bizde öyle olacağız eşimle galiba meleğimiz beşinci yılında geldi bize bide hayırlısıyla kucağıma alsaydım.onun varlığı dahi beni okadar mutlu ediyokı kucağıma alınca neyaparım acaba

Allahım yavrularımızı bize bizi onlara bağışlasın! Yavrucuğum için herşey, aldığım her nefes! Allah anneliği isteyen her kadına sağlıkla nasip etsin inşallah!

benim oğlumda tam 5. yılımızda geldi çok beklemiş çok istemiştik
biz de kucak kucağayız onunla oyun halısında koltukta kucağımda emzirirken
yalnız baktığım için 24 saat biraz zorlansam isyan etsem de bir bakışı
bir gülüşü hele de ağlıyormuş gibi yapıp kahkaha atması çok güzel
allahım isteyen herkese bu duyduyu tattırsın........

Back