%49 ile kredi

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.566
827
28
Arkadaşlar merhaba. Ev hanımıyım çalışmıyorum sadece günlük 3 saat çocuk bakıyorum ve 450 tl maaş alıyorum bagkur sigorta hem benim hem eşimin yok. Benim sorum bana kredi çıkar mı?
Ziraat bankasına 5000 tl lik
Halk bankasına 10.000 tl lik başvuru yaptım aylık maaşa 400 yazdım (36 ay olduğu için mesela 3 bin ceken 113 5000 çeken 200 küsur 1000 çeken 300 küsur aylık geri ödeniyormus ) benim sorumda bu sizce bana kredi çıkar mi?

Eşiniz çalışmıyor mu? Hane gelirini yazsaydınız keşke, onaylanma olasılığı artardı.

Kredi kartı kullanıyor musunuz? Bankaların ürünlerini yani kredi kartlarını banka kartlarını kullanmak bunları düzenli ödemek kredinize onay çıkma olasılığını artmasını sağlar.

Bir tanıdığım 4.000 gelirle borcu olmadığı halde üç bankadan red yedi 🙁.

Eşiniz çalışmıyor mu? Hane gelirini yazsaydınız keşke, onaylanma olasılığı artardı.

Kredi kartı kullanıyor musunuz? Bankaların ürünlerini yani kredi kartlarını banka kartlarını kullanmak bunları düzenli ödemek kredinize onay çıkma olasılığını artmasını sağlar.

Bir tanıdığım 4.000 gelirle borcu olmadığı halde üç bankadan red yedi 🙁.
Hane geliri 400 yazdım eşim çalışıyor ama ondada sigorta bağkur yok 500 tl limitli kredi kartım var asgarisini ödeyip duruyirumhduruyirumher ay

Hane geliri 400 yazdım eşim çalışıyor ama ondada sigorta bağkur yok 500 tl limitli kredi kartım var asgarisini ödeyip duruyirumhduruyirumher ay
Sigortalı çalışan olmayınca kredi verilmiyor diye biliyorum ben. Biz öğrenciyken üzerimize kredi çekememiştik mesela sigorta yok diye.

Daha iyi bilen arkadaşlar yazar umarım.

Temel ihtiyac kredisinden bahsediyorsunuz, bunun için diğer krediler gibi bir şart yok.
Takibe düşen borç olmasın yeterli ve hane halkı geliri 5bin TL altında kalacak.
Çevremde başvuran herkes aldı sadece geri dönüş uzun sürüyor.
Daha net bilgi için hangi bankaya basvursuysaniz size en yakın şubesini arayıp bilgi alin

X