Bebek Beslenmesi 47 günlük bebegimin uyuması için önereceğiniz teknikler var mı :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
burdaki çoğu öneriyi uygulamama rağmen bebeğim nerdeyse ilk3ay doğrudüzgün uyumadı.3.aydan sonrada maşşallah uykuya çok düşkün oldu.hep aynı saatlerde altını değiştirip karnını doyurup yatağına koydum az ağlasada hiç bakmadım zamanla alıştı sanırım uyumaya.sizi korkutmak istemem ama sanırım biraz sabır.dr bazı insanlar nasıl uykuyu sevmez bebekelride öyle düşün dedi.ciddende ben uykuya pek düşkün değilimdir bebeğimde bana benzemiş die kendimi teselli ediyordum.

Ayni sorun bizdede var tatlim

Gazli bebek kucaktan inmiyor. Seni cook iyi anliyorum

Hic bir besik fayda etmedi bize

Ben kanguru aldim.koyuyorum bebisimi takiyrum kucagima evde geziyoruz.

Hatta evi topluyorum ona zarar vermeden. Azcik sag sol spor yapiyorum.

Kanguruda uyuyakaliyor. Bende 6 dan onra uyutmuyorum. Allah yardimcimiz olsun

aynı benim kıızm gibi.malesfe bunun bir caresi yok ben 4 yıldır çekiyorum çocuk uyumaktan nefret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…