• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 47 günlük bebegimin uyuması için önereceğiniz teknikler var mı :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
burdaki çoğu öneriyi uygulamama rağmen bebeğim nerdeyse ilk3ay doğrudüzgün uyumadı.3.aydan sonrada maşşallah uykuya çok düşkün oldu.hep aynı saatlerde altını değiştirip karnını doyurup yatağına koydum az ağlasada hiç bakmadım zamanla alıştı sanırım uyumaya.sizi korkutmak istemem ama sanırım biraz sabır.dr bazı insanlar nasıl uykuyu sevmez bebekelride öyle düşün dedi.ciddende ben uykuya pek düşkün değilimdir bebeğimde bana benzemiş die kendimi teselli ediyordum.

Ayni sorun bizdede var tatlim

Gazli bebek kucaktan inmiyor. Seni cook iyi anliyorum

Hic bir besik fayda etmedi bize

Ben kanguru aldim.koyuyorum bebisimi takiyrum kucagima evde geziyoruz.

Hatta evi topluyorum ona zarar vermeden. Azcik sag sol spor yapiyorum.

Kanguruda uyuyakaliyor. Bende 6 dan onra uyutmuyorum. Allah yardimcimiz olsun

iyi geceler arkadaşlar bebegim 40 çıktı çıkalı geceleri hiç uyumuyor bir bebek 7 saat uyanık kalırmı akşam 12 uyanıyor sabaaha kadar çildir çildir etrafı izliyoo kucamaa almassam basıo çıglıgı eşime gelince çok yardımcı olmuyor geçen gece 5 kadar sabırla baktım bebegime dua ettim beş dk bak dedim geldimki çocuga bas bas bagırıyo çok zoruma gitti bende ne bagırıyon ben sabırla bakıyorum sen 5 dk bakamadınmı anladımı çocuk sen bagırınca dedim banada bagırdıı anlıyorum onunda uyku düzeni bozldu düzeni bozuldu ama bebegimi benden ço o istedi bana yardımcı olun bu ikinci bebegim çare bulamıyorum :14::14::14:gaz şurubu veriyorum devamlı tısılıyor ne zaman geçer göbegi çok kötü dışarda yarım parmak fıtık olmuş tısılamaktan dr bişi olmaz dio dua felan varmı yada önerebiliceniz teknik uyutma teknigi beşigini sallamaktan kollarım düşüoo:14:

aynı benim kıızm gibi.malesfe bunun bir caresi yok ben 4 yıldır çekiyorum çocuk uyumaktan nefret ediyor

Back