• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

47 gündür adet olmuyorum. Hamile miyim acaba

Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Ama sürekli değil. Arada bi giriyo çok az sürüp geçiyor. Beyaz akıntı görüyorum şuan. 5 gün önce test yaptım negwtif çıktı. Bugün yine mi yapsam. Yoksa direk kan mı versem. Negatif görmekten korkuyorum🥺
Geçen süre uzun, kan testi yaptırın yada direk ultrason isteyin, benim ikinci gebeliğim iki aylıkken idrar ve kanda çıkmadı, belirtiler devam edince ultrason istedim üç aylık hamile çıktım. Herkes de aynı olmuyor. Süre uzun üstten ultrason yaptırın. İnşallah iyi haberlerinizi alırız

Kızlar slm. Ben zaten muayene için randevu almıştım. Doktorun gelmesini bekliyordum. Ve bu süreçte il dışındaydım. O yüzden doktora gmrünmem uzun sürdü. Bugün gittim doktora ve zaten sabah adet oldum. Polikistik over varmış bende. Yumurtam çatlamıyor geç çatlıyor. Letu adında bi ilaç verdi. 12 gün kullan tekrar gel dedi. Doktorum artık tedaviye başlayalım dedi. Bakalım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla bebişi nasip etsin. (Ayrıca yapım gereği genelde bana karşı ters yada negatif gelen insanlara direk cevabını veririm. Ama uğraşacak daha büyük dertlerim var. Cevaplarınız için çok tşk ederim🌸

Kızlar slm. Ben zaten muayene için randevu almıştım. Doktorun gelmesini bekliyordum. Ve bu süreçte il dışındaydım. O yüzden doktora gmrünmem uzun sürdü. Bugün gittim doktora ve zaten sabah adet oldum. Polikistik over varmış bende. Yumurtam çatlamıyor geç çatlıyor. Letu adında bi ilaç verdi. 12 gün kullan tekrar gel dedi. Doktorum artık tedaviye başlayalım dedi. Bakalım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla bebişi nasip etsin. (Ayrıca yapım gereği genelde bana karşı ters yada negatif gelen insanlara direk cevabını veririm. Ama uğraşacak daha büyük dertlerim var. Cevaplarınız için çok tşk ederim🌸
İnşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, hakkında hayırlısı olsun kardeşim

İnşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, hakkında hayırlısı olsun kardeşim
Sağol canım. Rabbim isteyen herkese versin. Seninde gönlüne göre versin inşallah🤲🏻

Benim de adetim 3-4 gün geçti. Beyaz, şeffaf akıntım var sürekli aynı yumurtlamadaki gibi. Özellikle son 2 gün arttı. Gecen ay kontrolümde herhangi bir sorun görülmedi. İdrar testim negatif. agrım kaşıntı vs yok. Mantar ya da enfeksiyon geçirdiğinizde ağrınız mı olmuştu. İlk defa böyle oldu benim. Acaba ben de mi enfeksiyon geçiriyorum
Enfeksiyon yaşadım evet ve ağrım olmuştu

Gecikmen pkodandır.Tedaviye başlamak yerinde bir hareket olur umarım hamile kalırsın😊

İnşallah canım. Bu ay sağlıkla olsun inşallah. Çok tşk ederim. Allah gönlüne göre versin🥺🤲🏻
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin.Ama bence öyle macunlar kullanma doktorlar tavsiye etmiyor.Normal olan hormonlarının değerlerini değiştirebilirmiş.Bende pkoluyum bu arada

Ben 49 gündür evliyim adet hiç olmadım kasıklarım çok ağrıyor ne yapabilirim adet olmam için soğan suyu adet söktürücü ilaç yedim gelmedi bana yardımcı olurmusunuz

Back