47 gündür adet olmuyorum. Hamile miyim acaba

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
196
Puanlar
23
Kızlar merhaba. Benim adetim evlenmeden önce düzenliydi. Evlendikten sonra düzeni şaştı ama hiç bu kadar gecikmemişti. En fazla 37 güne kadar gecikme yaşadım. Geçen ay C LİFE kullandım. Duymuşsunuzdur. O ay hamile kalmadım ama adetim 28. Günde geldi. Çok şaşırdım. Bu ayda hamile kalmazsam 28. Günde bekliyodum ama olmadım. 10 aylık evliyim. Hiç korunmadık bebiş istiyorum. Ama hiç nasip olmadı daha. Bi hafta önce evde test yaptım negatif çıktı. Geç döllenmemi nedir bilmiyorum. Başına böle bişy gelen oldu mu.

C Life ne bilmiyorum ama adetiniz duzenliyken duzensizlesmeye basladiysa jinekologa gitmeniz gerekir.

C Life ne bilmiyorum ama adetiniz duzenliyken duzensizlesmeye basladiysa jinekologa gitmeniz gerekir.
Gittim. Bi problem yok dedi. Herşey normal dedi. Evlendikten sonra adet günleri 3 gün 5 gün şaşabiliyor dedi. Ama bu ay bu kadar gecikmesi normal bi durum değil evet

Merhaba tekrar evde test yapın bence. Eğer çıkmazsa doktora gitmenizi tavsiye ederim :)

Bazi mantar ve enfeksiyonlar da gecikme yapabiliyor.

Suruntu ya da kultur almadan belli olmayan enfeksiyonlar mevcut, muhtemelen de onlardan yasiyorsunuzdur. Akinti, koku vs olmayadabilir bu arada. Hem idrar hem de vajinal kultur aldirin.

Ha ama bu arada bebek isteginizden kaynakli psikolojik olarak adetiniz gecikiyor da olabilir. Siz tum tetkileri yaptırıp sorun olmadigina emin olun. Bi an once bebeginize kavusursunuz umarim.

Test yaptınız mı ? Hormonlarınıza baktırın gebelik testi de yaptırın direk kan verebilirsiniz 47 gün fazla..

Biz nerden bilebilirizki?
Böyle şeyler herkeste farklı farklı, kıyaslanamaz.
En doğrusu kan vermek ve bi kadın doğum doktoruna gitmek.
İKullandığınız yeni şeylerden olabilir, stresten olabilir (hamilemiyim diye fazla düşündüyseniz) miyom olabilir.
En doğrusu kan verip hem hamileliğe hem hormonlara baktırmak ve bi kadın doğum uzmanına gitmek.

Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Ama sürekli değil. Arada bi giriyo çok az sürüp geçiyor. Beyaz akıntı görüyorum şuan. 5 gün önce test yaptım negwtif çıktı. Bugün yine mi yapsam. Yoksa direk kan mı versem. Negatif görmekten korkuyorum

Bu site insanların içini bir nebze olsun rahatlatmak , aynı durumları yaşayan insanları bi araya toplamak için kurulmuş . Neden terliyorsunuz ki ?! Belli ki stresli ve aynı durumu yaşayan birini arıyor . Böyle yorumlar yapacaksınız inanın yardımcı olmuyorsunuz hiç yapmayın daha iyi

Aslında hiç terslemedim. Sanırım alışılagelen kuzum yada canımı eklemediğim için öyle anladınız.

Aslında hiç terslemedim. Sanırım alışılagelen kuzum yada canımı eklemediğim için öyle anladınız.
Ne alakası var ? Biz nerden bilelim yazmışsınız ! Canım kuzum gibi kelimeler dışında birçok kibar ifade var . Zaten bilenleri aramış hanımefendi . Bilmiyorsanız hiç yorum yapmayın . Negatif enerji yaymaya gerek yok

Benzer durum yaşadım. Enfeksiyon gecirmisim ve üstüne kist patlaması yasamisim haberim yoktu çok ağrım vardi. Bence kadın doğuma tekrar gidin..

Tamam drama queen

aile hekimine kan verin bence, içiniz rahat etsin.

Bu dediklerin hamilelik belirtilerine benziyor umarım öyledir

Benzer durum yaşadım. Enfeksiyon gecirmisim ve üstüne kist patlaması yasamisim haberim yoktu çok ağrım vardi. Bence kadın doğuma tekrar gidin..
Benim de adetim 3-4 gün geçti. Beyaz, şeffaf akıntım var sürekli aynı yumurtlamadaki gibi. Özellikle son 2 gün arttı. Gecen ay kontrolümde herhangi bir sorun görülmedi. İdrar testim negatif. agrım kaşıntı vs yok. Mantar ya da enfeksiyon geçirdiğinizde ağrınız mı olmuştu. İlk defa böyle oldu benim. Acaba ben de mi enfeksiyon geçiriyorum

Valla kusura bakmayın adeti 47 gün geçmiş yazan arkadaşın benim 48 gün geçmiş baktım şimdi 10+3 haftalık hamileyim 10 gün geçer 15 gün geçer idrarda çıkmaz neyse bazı insanlar net yazmak zorunda ki fikir isteyen farkına varsın olsaydı illaki çıkardı bir yerde bir problem var demekki bir an önce doktora gitmesi gerekiyor bende öyleydim vücudumda sürekli belirti arardım yazan kişiyi çok iyi anlıyorum ama bir an önce doktora gitmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…