merhaba, kesinlikle burada önerilen ne yiyecekleri ne de ilaçları kullanmayın. her bünye çok farklı birbirinden. ben de 40 kiloya kadar düştüm ama kilonun söylediğiniz sorunla bir alakası yok. o bambaşka bir konu. kilo almak istiyorsanız öncelikle iyi bir diyetisyene gidin. iyi diyorum .ünkü işinden çok insanın özel hayatına burnunu sokan diyetisyen de çok var. kendisini psikolog sanmayan bir tane bulun ve sadece eğitimini aldığı işi yapmasına özen gösterin. (o kadar çok diyetisyene gittim ki anlatamam. ) öncelikle bazı tahliller isteyecektir, bu yahlil sonuçlarına göre de bir diyet listesi verecek. kilo alamayanlar için kilo almak, kilo veremeyenler için kilo vermek kadar zor. burda yazılan yok hamur işi ye, yok gece yatmadan bi ekmek arası nutella ye, abur cubur ye, şu vitamini kullan vs vs gibi şeyler sizde kötü etkiler yaratabilir. en önemlisi ve zayıf olmaktan da kötüsü bölgesel yağlanma sebebi olur. bölgesel kilo ve yağı vermek, kilo almaktan ve vermekten bin kat daha zor. benim metabolizma hızım olması gerekenden 1,5 kat yüksek çıktı. genetik etki. bir vejetaryen olarak (hiç bir çeşit et tüketmiyorum. süt olarak sadece bitkisel süt tüketiyorum.) iyi bir diyet listesi ve düzenli sporla çok düzgün kilo aldım. vücut yağ oranım olması gerekenden düşük hala çünkü yaş aldıkça yağlanacağız ve o yağ dengesini korumak istiyorum. bilinçsizce kilo almaya çalıştığım zamanlarda aldığım kilolar aynı hızda gidiyrdu. düzenli sporla birlikte kas oranımı artırdım. böylece aldığım kiloları aynı hızda vermiyorum. neyi neyle yemem gerektiğini ve sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu öğrendim. şu an sağlıklı şekilde 46 kiloyum ve kan değerlerim olması gereken seviyede. kısacası "işini iyi yapan" bir diyetisyene git ve spor yap. cinsellik için de bir doktora gitsen iyi olur çünkü kilodan bağımsız bir konu o.