- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.700
- 548
- Konu Sahibi womentugce
-
Iliskiye girerken zorlanma sebebin vajinismustu sanirim baska bir konuda konusmustuk. Vajinismus erteleme hastalığı. Vajinismus Sebebini zayıflığa baglayan birini ilk kez görüyorum. Lütfen ertelemeyin. Tedavi olun.teşekkür ederim :)
deniyeceğim bunu teşekkürlerBebek biskuvisinin güzel kg yaptığını okumuştum hatta vücut geliştirme yapan adamlar falan yerlermiş. Gece yatarken yiyiverin öyle yarın hem tadı da nefiss
Bir araştırın derim.
Ben evlediğimde 35 kiloydum,şimdi de 43 kiloyum,hayatım boyunca maksimum 45 oldum.Tabiki sağlık açısından hoş bir durum değil.Görsel olarak da hoş değil bende çok istiyorum almayı ve uğraşıyorum.Fakat ilişkiye girerken hiçbir zaman zorlanmadım.Düşün hayatımda ilkti ve 35 kiloydum.Ama sonuçta yaşım 21di.Yani benim bildiğim kadarıyla o konuyla zayıf ya da minyon olmanın hiçbir alakası olamaz.Boyum da 160 mesela.Bence sen o konu hakkında ayrıca bir doktora git.Çünkü çok iri olup zorlanan ve çok minyon olup hiç zorlanmayanlar var.Oranın yapısıyla ilgili başka bir durum olabilir.46 kiloyum ve ilişkiye girerken zorlanıyorum . bunun kaynağınında zayıf olduğumdan dolayı diye düşündüm . evli olan bi kadının bu kadar zayıf olması da normal değil . et sevmem yemiyorum abur cuburu çok severim bi oturuşta 1 ekmek yerim ama hala zatıfım nasıl kilo alabilirim.
Merhaba bende 1.55 45 kiloydum doktorum destek hapı kullanmamı önerdi. Ocean q10 karabiber özlü (sabah akşam aç karnına 1er tane) ve dynavit omega 3 kullandım (günde 1 tane istediğin zaman). 5 aydan daha kısa zaman da 45ten 53 e yükseldim. Tavsiye ederim özellikle Ocean markası olanı :)46 kiloyum ve ilişkiye girerken zorlanıyorum . bunun kaynağınında zayıf olduğumdan dolayı diye düşündüm . evli olan bi kadının bu kadar zayıf olması da normal değil . et sevmem yemiyorum abur cuburu çok severim bi oturuşta 1 ekmek yerim ama hala zatıfım nasıl kilo alabilirim.
Sana sadece su kadarını söylim abur cuburu bırak gece ye yat kilo alıcaksın emin ol46 kiloyum ve ilişkiye girerken zorlanıyorum . bunun kaynağınında zayıf olduğumdan dolayı diye düşündüm . evli olan bi kadının bu kadar zayıf olması da normal değil . et sevmem yemiyorum abur cuburu çok severim bi oturuşta 1 ekmek yerim ama hala zatıfım nasıl kilo alabilirim.
Çok berbat bir asmr videosu.beni izleyin 10 kilo alırsınız
Kurban olÇok berbat bir asmr videosu.
Hangi bir saçmalığı sayayım bilemedim.
Chopstick kullanamayisiniz.
Burnunuzu silmeniz :)
Noodle içinden uzayan sinir bozucu erimis kasar mıdır ne zıkkımdir iticiliği.
Sosis yerken zorlama 333 dudak pozisyonu.
Ablacım hakikaten o videoları kaldır.
Bunlarda senin sandığın güzelleme yok bilakis fazlaca iğrenç bir yeme tarzın var.
Yani kısaca: olmamış
Hadi bu rezilliği çektin bari koyma :)
Bende verebilirim suanda 25 kilo kadar feda olsunAlın bacılar 3 kişiyi sevindirecek kilom var kişi başı 10 kg verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?