- 30 Ekim 2020
- 11
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi womentugce
-
Bnce ikiniz kilosuda normal degil 55 olsaniz guzel olurBende 48 kiloyum evli bir kadınım bence kilom gayet normal, boyum 1.57 sizin kaç?
Nesi normal değilBnce ikiniz kilosuda normal degil 55 olsaniz guzel olur
45 kilo normal degil doktor soyledi o yuzden biliyorum bn kilo almak icin cok doktora gittim 45 kilo vucudda kemikler belli ediyorNesi normal değil
Ben 48 50 arasıyım45 kilo normal degil doktor soyledi o yuzden biliyorum bn kilo almak icin cok doktora gittim 45 kilo vucudda kemikler belli ediyor
Biraz daha alsan daha guzel olurBen 48 50 arasıyım
Benim yapım böyle 50 üstüne çıkamıyorum, en az 47 en fazla 50 olmusumdur. Kilo almak için çaba göstermiyorm artık çünkü alamıyorumBiraz daha alsan daha guzel olur
Bende 45 kiloyum. Doğum yaptim. Sezeryan göbeği dediler o bile yok. Doğuma girerken 58 dim. Artık umudum kalmadıBenim yapım böyle 50 üstüne çıkamıyorum, en az 47 en fazla 50 olmusumdur. Kilo almak için çaba göstermiyorm artık çünkü alamıyorum
Ben isterimben de 45 kiloyum ve elimde sağlam bir diyet listem var sadece üç ya da iki gün uygulayabildim, 3 kilo almıştım. Sonra ameliyat oldum daha da uygulayamadım. İsterseniz sizinle paylaşabilirim
Beni başka topiklerle aldatıyorsun sana inanamıyorumBenim yapım böyle 50 üstüne çıkamıyorum, en az 47 en fazla 50 olmusumdur. Kilo almak için çaba göstermiyorm artık çünkü alamıyorum
Hahahahahaha ah niloyaaaaBeni başka topiklerle aldatıyorsun sana inanamıyorumben yorgan perde yıkayım sen gez dur oh yani sefan olsun
Zayıf olman ilişkiye girerken zorlanmayı gerektirmez bende evlendiğimde 50 kiloydum 170 boy bnde evliyim ve ilişkide hiç zorlanmadım46 kiloyum ve ilişkiye girerken zorlanıyorum . bunun kaynağınında zayıf olduğumdan dolayı diye düşündüm . evli olan bi kadının bu kadar zayıf olması da normal değil . et sevmem yemiyorum abur cuburu çok severim bi oturuşta 1 ekmek yerim ama hala zatıfım nasıl kilo alabilirim.
teşekkür ederim :)Eger hemen yakan bir bunyen varsa kilo alamazsin.Alsanda duzgun yemegi braktigin an tekrar verirsin. O yuzden bu sekilde kabullen bnce.Bu arada bnde 47 kiloyum ama bazi gunler disinda iliskide zorlanmiyorum
size özelden atıyorumBen isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?